Barnestjerne hevder han kan avsløre et pedofili-nettverk i Hollywood

Skuespiller Corey Feldman hevder å ha blitt utsatt for flere seksuelle overgrep av kjente menn i filmbransjen. Nå truer han med å avsløre et pedofili-nettverk i Hollywood.

Corey Feldman

VIL LAGE DOKUMENTAR: Barnestjernen hevder å sitte på bevis som lenker pedofili opp mot et av de aller største filmstudioene i Hollywood.

Foto: Jeff Christensen / AP

Allerede i 2013, lenge før Harvey Weinstein-saken ble kjent, skrev 46-åringen i sin selvbiografi «Coreyography» at flere menn i bransjen forgrep seg på han, og hans venn og kollega Corey Haim som barn.

Han hevder ifølge Washington Post at en mann i bransjen forgrep seg på Haim, da han var 11 år gammel.

I en video på Twitter sier skuespilleren at han ønsker å avsløre et pedofili-nettverk i Hollywood, og at han har flere navn på menn i bransjen som har utsatt barn for overgrep.

– Akkurat nå kan jeg navngi seks personer. En av dem er fortsatt mektig i dag, påstår han.

– Livet mitt har blitt kaotisk

Ifølge Washington Post sier Barnestjernen at han sitter på bevis som lenker pedofili opp mot et av de aller største filmstudioene i Hollywood.

Han forteller imidlertid at livet hans er blitt snudd på hodet etter at han gikk offentlig ut med at han ønsker å rette søkelys mot pedofile i underholdningsbransjen.

– Livet mitt har blitt kaotisk. Jeg har blir utsatt for mye negativt de siste dagene. I går trodde jeg at jeg ville miste livet, da to lastebiler kjørte mot meg. Flere av bandmedlemmene mine har sluttet i frykt for deres eget liv, sier han.

Laster Twitter-innhold

Ønsker å lage en dokumentar

Fedman sier i videoen at han har startet en kampanje i håp om å få inn nok penger til å lage en dokumentar. Han sier i videoen at han planlegger å lage en film, hvor han vil avlsøre alle detaljer rundt overgrepene. Dette hevder han er et nødvendig tiltak mot å forebygge overgrep på barn.

– Jeg skal produsere filmen selv, uten noe studio, ved hjelp av deres donasjoner. På denne måten kan vi forandre filmindustrien til noe bedre for våre barn, sier han.

Corey Feldman og Corey Haim var to av 1980-tallets største barnestjerner. De har spilt flere filmer sammen, blant annet The Lost Boys fra 1987. Haim døde av lungebetennelse i 2010.

SISTE NYTT

Siste nytt

Den russiske skuespilleren Julia Peresild og regissør Klim Sjipenko er trygt tilbake på jorda etter å ha gjort opptak til en film om bord i den internasjonale romstasjonen (ISS).

Her er den russiske skuespilleren trygt tilbake fra verdensrommet

Den russiske skuespilleren Julia Peresild og regissør Klim Sjipenko er trygt tilbake på jorda etter å ha gjort opptak til en film om bord i den internasjonale romstasjonen (ISS).