NRK Meny
Normal

Barn tatt av alligator nær fornøyelsespark i Florida

Et to år gammelt barn er blitt tatt av en alligator på en strand nær Disney World utenfor Orlando i Florida. Faren forsøkte forgjeves å redde sønnen.

Toåring tatt av alligator

ORLANDO: Toåringen skal ha oppholdt seg på stranden da en alligator dro gutten ut i vannet. Politiet har igangsatt et søk etter gutten.

Foto: JOHN TAGGART / Epa/NTB Scanpix

Ifølge Orlando Sentinel ble gutten dratt ut i vannet ved hotellet Disney's Grand Floridian Resort & Spa i nærheten av fornøyelsesparken Walt Disney World.

Den tragiske hendelsen skjedde da guttens familie satt og slappet av på stranda i 21-tiden tirsdag kveld lokal tid, ifølge politiet.

Øyevitner forteller at de så toåringen leke i vannkanten før han ble angrepet, og familien ble vitne til at gutten ble tatt.

Barnets far gikk ut i vannet og kjempet forgjeves for å redde å barnet fra alligatoren, opplyser talsperson Jerry Dermings i Orange County-politiet.

Bildet viser området ikke langt fra der toåringen ble tatt av en alligator.

Bildet viser området ikke langt fra der toåringen ble tatt av en alligator.

Foto: Ap/WKMG

Ifølge Dermings kom faren ut av hendelsen med noen mindre skader på hendene.

Det er foreløpig usikkert om familien var gjester ved luksushotellet, som er eid av Disney.

En leteaksjon ble satt i gang, men så langt uten resultat. Politifolk, et helikopter og de lokale fiskeri- og miljømyndighetene deltar i letingen.

– Jeg kan ikke forestille meg hva foreldrene til barnet går gjennom. Dette har vært en tøff uke i Orlando, sier A.J. Jain, som bor på hotellet.

Ikke langt unna ligger byen Orlando, hvor 49 mennesker ble drept i skytemassakren på et utested for homofile natt til søndag.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt