NRK Meny
Normal

Angrep sønnen med kjøttøks 15 år før bryllupet

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

15 år før han trakk kniven i datterens bryllup forsøkte faren (52) å drepe sønnen med en kjøttøks.

Det var under eldstedatterens bryllup i Skåne lørdag at den voldsdømte faren angrep sønnen med kniv midt under vielsen.

I 1996 ble 52-åringen dømt til fengsel i seks måneder etter at han angrep den samme sønnen med en kjøttøks i familiens daværende leilighet i Malmö.

Øksedramet kan være noe av forklaringen på hvorfor faren knivstakk den nå 32 år gamle sønnen under bryllupsfesten på slottet i Trollenäs forrige lørdag, skriver den svenske avisa Aftonbladet.

– Jeg skal drepe deg

I den 15 år gamle dommen går det fram at familien så på TV da faren ble irritert på yngstesønnen på to år. Storebroren, som da var 17, forsøkte å forsvare lillebroren, men da hentet faren en brødkjevle.

– Jeg skal drepe deg, sa faren, før han slo 17-åringen så hardt i ansiktet at kjevlen ble ødelagt. Deretter hentet han en kjøttøks.

Denne gangen truet han sønnen med å kutte ham opp i biter.

Ifølge dommen forsøkte moren og en eldre slektning å stanse mishandlingen, men faren rakk å svinge øksa to ganger mot sønnen uten å treffe. 17-åringen klarte til slutt å rømme fra leiligheten via balkongen.

Fra naboens leilighet kom han seg ned på gata, og fikk varslet politiet fra en telefonkiosk, skriver Aftonbladet.

Les også: Knivstakk sønnen midt under datterens vielse

Hardt skadet

I etterkant av dommen flyttet sønnen, og året etter ble foreldrene skilt. Faren skal ikke ha hatt mye kontakt med familien før han ble invitert i bryllupet i helgen.

Den 32 år gamle sønnen ligger fortsatt hardt skadet på sykehus etter knivstikkingen i bryllupet, men tilstanden skal være stabil, ifølge svenske medier.


,

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt