NRK Meny
Normal

Amfibiefartøy med 30 turister sank i Liverpool

Et amfibiefartøy med rundt 30 turister ombord sank lørdag ved en havn i Liverpool.

Amfibiefartøy sank

Redningsmannskaper ble satt inn i arbeidet med å redde passasjerene etter ulykken.

Foto: Suzanne Jones / Privat

Ifølge TV-kanalen ble det iverksatt en redningsaksjon i forbindelse med ulykken. Sky News' bilde av hendelsen viser at «bussbåten» har sunket nær land, ved Albert Dock, i den engelske byen.

Hendelsen skal ha skjedd rundt klokken 17.00 lørdag ettermiddag, norsk tid. Politiet fikk da inn de første meldingene om at bussbåten «The Yellow Duckmarine» hadde sunket.

En talsmann for politiet sier til avisa The Liverpool Echo at de første meldingene tyder på at alle passasjerer har evakuert båten, og er i sikkerhet.

Politi og ambulanse ble sendt til havneområdet for å bistå i redningsaksjonen. En stor gruppe mennesker har også kommet til for å få med seg hva som skjer, skriver avisa.

En av avisas reportere sier at flere ambulanser har fraktet passasjerer til Royal Hospital. Det er uvisst om noen av disse er skadet. Enkelte passasjerer skal ha mottatt behandling på stedet.

Ifølge The Liverpool Echo skal en annen amfibiebåt ha sunket i mars i år. Den gang fikk amfibiebussene inndratt sin tillatelse til å operere i havneområdet, mens etterforskningen av hendelsen pågikk. Ingen ble skadet i hendelsen.

Nylig fikk imidlertid tre av amfibiebussene tillatelse til å fortsette undervannsvirksomheten.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.


Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt