Hopp til innhold

Amerikanske kampfly i øvelse

Amerikanske kampfly deltar i en internasjonal øvelse ved flybasen på Guam, opplyser Fox News.

One of two U.S. Air Force B-1B Lancer bombers is refueled during a 10-hour mission from Guam

Amerikanske jagerfly deltar i internasjonal øvelse på øya Guam sammen med Japan og Sør-Korea etter trusler om atomangrep fra Nord-Korea. Bildet av B-1B bombeflyet ble tatt onsdag.

Foto: Handout / Reuters

Kort tid etter Nord-Korea uttalte at de ville avfyre missiler mot den amerikanske øya Guam, deltar amerikanske B-1B bombefly i en internasjonal militærøvelse med Sør-Korea og Japan på øya Guam.

– Hvordan vi trener er hvordan vi kjemper. Jo mer vi trener med våre allierte, jo bedre forberedt er vi på å kjempe, en av pilotene uttalte til Fox News.

Trump tvitret torsdag at han har jobbet med å oppgradere landets atomvåpen, men at de forhåpentligvis aldri vil bli brukt.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Flyene skal ifølge Fox News praktiserte avskjærings- og formasjonstrening, noe som gir dem muligheten til å forbedre sine kombinasjoner og taktiske ferdigheter.

Samtidig som øvelsene forbedrer forholdet mellom de allierte i Indo-Asia-Stillehavsområdet.

Trump bekreftet også nyheten fra Fox News på Twitter torsdag.

Laster Twitter-innhold

Trusler fra Nord-Korea

Nordkoreanske medier opplyste onsdag at et potensielt atomangrep vil bli rettet mot øya Guam og Andresen Air Forces Base hvor det oppbevares atomvåpen.

Torsdag advarte president Trump mot at regimet vil bli møtt med ild og krefter verden aldri har sett før hvis truslene eskalerer.

Han har tidligere bekreftet til Fox News at Nord-Korea har produsert atomvåpen som kan nå helt frem til USA.

SISTE NYTT

Siste nytt