Amerikansk fly tok full fyr rett før avgang

Flere personer er skadet etter at et fly plutselig tok fyr like før det skulle ta av i Florida i USA.

Flybrann i Florida

MYE RØYK: Slik så det ut da flyet fra Air Dynamic plutselig tok fyr torsdag ettermiddag. Store mengder røyk veltet ut fra flyet da den ene motoren plutselig begynte å brenne.

Foto: ANDRES GALLEGO / Afp

Én person er meldt alvorlig skadet ogto lettere skadet etter at et passasjerfly fra flyselskapet Air Dynamic plutselig tok flyr på flyplassen Fort Lauderdale/Hollywood International Airport i Florida torsdag ettermiddag.

Flye, som skulle til Venezuela, var på vei ut fra gaten da en av motorene plutselig tok fyr, og bilder fra stedet viser at det veltet store mengder, sort røyk ut fra flyet.

Ifølge CNN skal det ha lekket drivstoff fra flyet før det begynte å brenne. Det er foreløpig ukjent hvor mange passasjerer som befant seg i flyet da det tok fyr, men ifølge WSVN tar flyet av typen Boeing 767 mellom 180 og 290 passasjerer.

– Jeg har blitt fortalt at en av motorene tok flyr da flyet var takset og var klar for avgang. Jeg vet ikke hvor mange som befant seg om bord, og jeg vet ikke tilstanden til passasjerene, men jeg har blitt fortalt at brannen ble slukket av redningsselskaper på stedet, sier talsperson for flyplassen, Greg Meyer, til WSVN.

Et fly fra Dynamic Airways tok fyr på vei ut på rullebanen på en flyplass i Florida.

Tre til sykehus

Passasjerene som befant seg i flyet ble evakuert via sklier og ut på flybanen.

Brannen er nå slukket etter at brannmannskap spylte den venstre vingen med skum, og flyet blir undersøkt.

Flere av rullebanen på flyplassen ble stengt som følge av hendelsen og flytrafikken ble forsinket, skriver NBC 6.

Et fly fra Dynamic Airways tok fyr på vei ut på rullebanen på en flyplass i Florida. Brannen er nå slukket.

SISTE NYTT

Siste nytt

Presset Trump på koronahåndteringen

Joe Biden kalte Kinas og Russlands presidenter for kjeltringer og avviste alle påstander om korrupsjon. Mens Donald Trump mente koronavaksinen er rett rundt hjørnet.