Amanda filmet dans og moro da skytingen begynte i bakgrunnen

Amanda Alvear (25) filmet flere videoer fra det homofile utestedet Pulse som viser at hun danser og koser seg med vennene sine. På den siste av videoene begynner skuddene fra massedrapsmannen i bakgrunnen. – Det er siste gang noen så henne, sier broren.

Found out thru snapchat my friend Amanda Alvear was there at Pulse last night. Tried calling and texting and still haven't gotten a reply.

Publisert av Sandy Martes Søndag 12. juni 2016

25-åringen la ut videoene på delingstjenesten Snapchat, og de som følger henne kunne se hvordan hun og vennene på utestedet i Orlando hadde det gøy på dansegulvet. De lo, skålte og danset, men på den siste videoen hun la ut skjer det noe.

Skuddene fra massedrapsmannen Omar Manteen begynner å høres i bakgrunnen, og man ser at Alvear er redd, men rolig og man kan også så vidt høre henne si ordet «skyting» før resten av setningen drukner i bråket fra skuddene.

Amanda Alvear

Amanda Alvear var en gledesspreder og likte å ta bilder, forteller broren.

Foto: Amanda Alvear / Ap

Senere ble det bekreftet av Amanda var en av de 49 som ble drept under massakren. En av Amandas nærmeste venner, Mercedez Marisol Flores, døde også under skytingen.

– Siste gang noen så henne

Videoen ble først lagt ut på Facebook av en venn av Amanda, før broren hennes senere bekreftet at det var henne.

– Folk spør. Ja, dette er Amanda, hun lagde en historie på Snapchatgjennom natten. Dette er siste gang noen så henne, etter dette fikk hun en telefon som hun svarte på, skriver hennes bror Brian Alvear på sin Facebook-side.

Til lokalavisen Orlando Sentinel sier broren at Amanda likte å dra på homofile utesteder fordi hun syntes de var gøye og hun følte det var trygt å være seg selv.

– Folk ble dratt med av det gode humøret hennes. Hva enn hun gjorde, det var også det de kom til å gjøre, og de hadde det gøy mens de gjorde det, sier broren.

– Ville ikke at hat blir spredt i hennes navn

Ifølge broren hadde Amanda gått ned 90 kilo de siste to årene og var stolt over det. hun likte å filme og ta bilder med telefonen sin.

– Hun ville ikke ønsket at hat ble spredt i hennes navn, sier broren.

– Hun vil heller at folk sprer mer kjærlighet, har venner og familie nærme og koser seg med å gjøre det.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt