NRK Meny
Normal

«Snake on a plane» – blindpassasjer skapte frykt

Sjokkerte flypassasjerer hoppet ut av setene sine da de plutselig fikk øye på en liten blindpassasjer over seteraden.

Sjokkerte flypassasjer hoppet ut av setene sine da de plutselig fikk øye på en liten blindpassasjer over seteraden. Som i en scene fra Hollywood-filmen «Snakes on a plane», ålte den grønne slagen seg ned mellom lysarmaturen og bagasjehyllen.Det gikk umiddelbart en støkk gjennom kabinen, og passasjerene som satt nærmest slangen, løsnet setebeltene og kom seg unna før den traff gulvet. Slangen ble fanget med et teppe mellom rad 5 og 6.

Som i en scene fra Hollywood-filmen «Snakes on a plane», ålte den grønne slagen seg ned mellom lysarmaturen og bagasjehyllen.

Indalecio Medina, en av passasjerene om bord flyet på vei til Mexico by, klarte å beholde roen og filmet den én meter lange slangen før den falt ned i kabinen.

– Jeg leste i et blad da passasjeren ved siden av meg fikk øye på den og sa: «Oh, my word», sier Medina til nyhetsbyrået Associated Press.

Det gikk umiddelbart en støkk gjennom kabinen, og passasjerene som satt nærmest slangen, løsnet setebeltene og kom seg unna før den traff gulvet.

Laster Twitter-innhold

Fanget slangen

Ifølge Medina klarte de å fange slangen med et teppe mellom rad 5 og 6.

– Det var en skremmende situasjon, men folk klarte å beholde roen og ingen ble hysterisk, sier Medina, og forteller videre at enkelte også kom for å ta en titt.

Kabinpersonalet fikk straks varslet pilotene om bord i flyet, som var på vei fra byen Torreon til hovedstaden, og like etter fikk flyet tillatelse til å lande. Passasjerene gikk ut bakdøren før blindpassasjeren ble tatt hånd om.

Flyselskapet Aeromexico opplyser at de nå undersøker hvordan slangen kan ha kommet seg om bord i flyet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt