— Ikke Jacksons biologiske barn

Michael Jacksons ekskone hevder at Prince Michael og Paris Kathrine ikke er hans biologiske barn.

Michael Jackson sammen med Debbie Rowe i 1996.

Her er Michael Jackson sammen med sin daværende kone, Debbie Rowe, i 1996.

Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Popkongen slutter aldri å overraske. Nå påstår ekskona Debbie Rowe (50) at Jackson ikke er far til de to barna hun fødte mens de var gift. Det skriver den danske avisa Ekstrabladet.

- Michael Jackson er ikke far til 12 år gamle Prince Michael og 11 år gamle Paris Kathrine, sier Rowe til den britiske avisa News of The World.

Les også: Vil ha retten Michael Jacksons barn

Avsto fra sex

Debbie Rowe sier til avisa at hun fødte barna som en gave til Jackson, som på den tida var pasient på en hudklinikk der Rowe jobba som klinikkassistent.

- Michael hadde nettopp skilt seg fra Lisa Marie Presley, som ikke ville bære hans barn. Han var ensom, og hadde et brennende ønske om å få barn, forteller Rowe.

- Jeg tilbød han simpelten livmora mi, sier hun videre.

Det tre år lange ekteskapet mellom Debbie Rowe og Michael Jackson ble aldri fullbyrda rent seksuelt, og de få gangene paret delte seng, lå de og leste eller så på film.

Da Jackson og Rowe gikk fra hverandre i 1999 fikk Rowe et prangende flott hjem i Beverly Hills og 50 millioner kroner for å fraskrive seg retten til barna.

Les også: Alt om Michael Jackson

Ønsker ikke foreldrerett

Befruktninga av Debbie Rowe ble gjort på en klinikk, men den andre fødselen tok så hardt på Debbie Rowes at hun ikke var i stand til å få flere barn. Dermed mista Michael Jackson interessen for henne.

Ifølge intervjuet med News of the world er Rowe overhodet ikke interessert i å ta tilbake foreldreretten til de to barna.

- Jeg skal aldri se de barna igjen, og det er helt greit for meg. Jeg ønsker ikke at disse barna skal være en del av mitt liv, sier hun.

Les også: Biografien om Michael Jackson

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt