NRK Meny
Normal

Tre barn skadet da ladd pistol falt ut av lomma på 6-åring

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Politiet hevder seksåringen hadde med seg et ladd våpen på skolen, og at det ved et uhell falt ut av lomma og gikk av. Tre barn er brakt til sykehus etter hendelsen på en barneskole i Houston i USA.

Det er nyhetskanalen Local 2 KPRC som melder om ulykken ved Betsy Ross barneskole i Houston.

Hadde med pistol i lomma

Politiet i Houston i delstaten Texas sier at den ladde pistolen ble funnet på skolen og de hevder seksåringen hadde den med i lomma.

Det er ikke kjent hvorfor den seks år gamle skoleeleven hadde med seg våpenet og hvordan han fikk tak i pistolen.

De lokale skolemyndighetene vil ikke bekrefte at seksåringen var involvert, men sier det har vært en hendelse ved skolen.

Politi og ambulansepersonell ankom skolen rundt klokken 11 i formiddag, lokal tid, og tok med seg tre barn ut på bårer. Gutten som hadde med pistolen er blant de skadde.

Skadet seg selv

Gutten som hadde med seg våpenet og en fem år gammel jente ble skadd i foten, mens en annen seksåring ble skadd i beinet, opplyser talsmann for skolen Jason Spencer til Houston Chronicle.

Skolen ble ikke stengt etter skyteepisoden, men skolebarnas foreldre fikk anledning til å hente barna sine dersom de ønsket det.

– Dette er et alvorlig problem, og det må bli en slutt på det, sa Moneek Burleson, bestemor til ett av skolebarna som ble hentet etter at det ladde våpenet hadde gått av inne på skoleområdet.

.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt