NRK Meny
Normal

Drapssiktet amerikansk 19-åring påstår å ha drept over 20 personer

En 19 år gammel amerikansk kvinne som er siktet for å ha drept en mann hun lokket med sex, hevder hun har drept over 20 mennesker forskjellige steder i USA.

19-åring hevder hun er massemorder

19 år gamle Miranda Barbour har fått tilbavnet «Craigslist Killer», på grunn av måten hun skal ha møtt mannen hun er siktet for å ha drept.

Foto: Christine Baker / Ap

I et intervju med avisa Daily Item hevder Miranda Barbour også at hun tilhører en satanistisk sekt. Det er i denne forbindelse hun påstår å ha tatt livet av 22 ofre fra Alaska til North-Carolina i løpet av de siste seks årene.

– Jeg føler det er på tide å få alt dette ut. Jeg bryr meg ikke om at noen tror på meg. Jeg ville bare få det ut, sier Barbour.

Hun er angivelig i stand til å peke ut stedene hvor alle dødsofrene befinner seg, ifølge seg selv.

Den unge kvinnen har også blitt sammenlignet med hovedpersonen i TV-serien «Dexter», fordi hun ifølge egne uttalelser ikke angrer på det hun har gjort og «bare dreper onde mennesker».

Barbour sier også at hun ikke har noe ønske om å slippe ut av fengsel, ifølge nyhetsbyrået AP.

Ser på gamle drapssaker

Politidistrikter mange steder i USA skal nå være i gang med å se nærmere på gamle drapssaker for å finne ut om det er hold i Barbours påstander. Politisjefen i Sunbury, der Barbour har blitt arrestert, sier de er alvorlig bekymret over tingene den 19 år gamle jenta sier.

Om dette er fordi de fester lit til det 19-åringen sier, eller skyldes bekymringer om jentas mentale helse, er foreløpig ikke klart. Forsvarerne til Barbour og hennes 22 år gamle ektemann har begge bedt om at deres klienter vil bli undersøkt av rettssakkyndige psykiatere.

Så langt er 19-åringen, sammen med sin 22 år gamle ektemann, siktet for å ha drept en 42 år gammel mann, Troy LaFerrara, ved Harrisburg i Pennsylvania i november i fjor.

Barbour skal ha lagt ut en falsk annonse på nettstedet Craigslist hvor hun tilbød salg av sex. Gjennom denne skal hun ha fått kontakt med LaFerrara.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Elyette Barbour

Elyette Barbour, Miranda Barbours 22 år gamle ektemann, er sammen med kona siktet for å ha drept en 42-åring.

Foto: Christine Baker / Ap

FBI koblet inn

Hun hentet mannen med en bil hvor ektemannen lå gjemt i baksetet, ifølge siktelsen. Der heter det at 42-åringen ble forsøkt kvalt og at Barbour stakk ham om lag 20 ganger med kniv.

I en uttalelse har FBI sagt at de er i kontakt med politiet i Sunbury for å kunne bidra i saken.

Påtalemyndigheten kommer til å be om at både Barbour og ektemannen blir dømt til døden for drapet på Laferrara.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt