19-åring drept av skudd i Stockholm

En 19 år gammel mann som skal ha blitt skutt i ryggen vest i Stockholm onsdag kveld, døde av skadene på sykehus. Ingen er pågrepet for drapet.

Drap i Stockholm

DREPT: Politiet jaktet i nærområdet i hele natt, men har så langt ikke pågrepet noen for drapet.

Foto: SVT

Mannen ble funnet alvorlig skadd onsdag kveld. Han ble brakt til sykehus i helikopter, men livet hans sto ikke til å redde.

Aftonbladet skriver at tre skudd ble avfyrt i skogen mellom Rinkeby og Bromsten. 19-åringen ble truffet i ryggen, ifølge avisens kilder.

Ifølge Expressen ble mannen dratt inn i skogen av en gjeng.

Offeret er kjent av politiet fra tidligere, men han har ikke vært dømt for alvorlige forbrytelser.

Hørte skudd

Politiet ble varslet om at en person var funnet skadet klokken 21.45 onsdag kveld. Da de rykket ut fant de 19-åringen som var hjemmehørende i området.

– Vi var hjemme og min mor hørte et par skudd. Da vi gikk ut i hagen så vi at politiet og et ambulansehelikopter hadde kommet, sier Abdullah som bor i nærheten til Expressen.

19-åringen hadde da fått hjelp av en nabo som tok hånd om ham til helsepersonellet kom.

Ingen mistenkte

Svensk politi søkte med helikopter og hunder gjennom natten, men så langt er ingen pågrepet for drapet. Ingen er heller så langt mistenkt, opplyser politiet til Expressen.

Tidlig i morges var politiet ferdig med de tekniske undersøkelsene på åstedet. Det er ikke kjent om de har funnet drapsvåpenet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt