Normal

13 sektmedlemmer funnet i live

Store politistyrker ble søndag satt inn i søket etter medlemmer av en religiøs sekt i California, da de fryktet at sekten ville utføre et masseselvmord. De tretten ble funnet i live, i dyp bønn utenfor en ungdomsskole.

Reyna Chicas

Slektninger av Reyna Marisol Chicas (32) anklager henne for å hjernevaske de andre medlemmene i sekten.

Foto: Ap

Gruppen, som opprinnelig er fra El Salvador, hadde lagt igjen en bag hos en slektning , med avskjedsbrev hvor de indikerte at verdens ende var nær, og at de skulle til himmelen for å møte Jesus.

Bare timer etter at politiet startet letingen, ble de 13 funnet i live av en patruljebil, skriver, avisen Telegraph.

De satt da utenfor en ungdomsskole i Palmdale, hvor de ba til Gud om å få en slutt på volden og den seksuelle umoralen på skolen.

– Det har ikke skjedd noe kriminelt, forteller Mike Parker ved Palmdale politistasjon.

Han brakte gruppen inn i avhør om deres intensjoner for framtiden.

La igjen mobiltelefonene

Gruppen, ledet av Reyna Marisol Chicas (32), består blant annet av åtte barn helt ned i treårsalderen. Slektninger har anklaget Chicas for å hjernevaske de andre i gruppen.

De tretten dro fra hjemmene sine søndag i tre biler, og politiet fryktet at reiste til et villmarksområde utenfor byen Palmdale for å vente på et katastrofalt jordskjelv eller andre apokalyptiske hendelser.

I bagen de la igjen, lå blant annet mobiltelefoner og penger.

Politiet ble varslet etter at to ektemenn ringte politiet for å fortelle at konene deres ikke kom hjem etter et bønnemøte.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt