NRK Meny
Normal

- Ville ha med seg sønnen på scenen

Michael Jackson ville ha med seg sin eldste sønn på scenen under sitt comeback i London.

Michael Jackson
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Kristian Aanensen
Foto: NRK

Det hevder i hvert fall den tidligere vennen av familien og forfatteren av biografien "Michael Jackson: The Man Behind The Mask", Stacy Brown.

Ville at barna skulle oppleve han på scenen

– Han ønsket at barna skulle se han opptre, slik at de kunne forstå hvorfor han var så populær, sa Brown til CNN.

Jacksons eldste sønn Prince Michael (12) ønsket, i følge Brown, selv å stå på scenen sammen med sin far, men han skulle ikke være med på alle de 50 showene.

– Det er ingen tvil om at Prince var klar for oppgaven, sa Brown,

– Michael var livredd faren skulle oppdra barna

Tirsdag ble det også klart at Jackson hadde et testament, der alle hans verdier skulle overføres til en stiftelse, og at moren skulle ta seg av barna. Testamentet nevnte ikke faren Joe. Og Brown mener å vite hvorfor.

– Michael var livredd for at faren skulle oppdra barna, bare tanken på at han skulle komme nær dem skremte ham, sa Brown til TV-stasjonen.

Det er ventet at arbeidet med arveoppgjøret etter Michael Jackson blir en langvarig affære. Jacksons gjeld blir av Wall Street Journal anslått til svimlende 500 millioner dollar, rundt 3,2 milliarder kroner.

Mente han ikke ville overleve det neste tiåret

Tilbake i 2005 hevdet Brown at Jackson levde et så hardt liv at han mest sannsynlig ikke ville overleve det neste tiåret. Og den siste tiden har flere kommet frem og hevdet at han brukte flere typer reseptbelagte smertestillende medisiner.

Sent tirsdag kveld ble det også hevdet at Jackson hadde etterspurt et kraftig bedøvelsesmiddel som brukes under operasjoner, Diprivan , men dette er ikke bekreftet verken av politiet eller noen nær Jackson.

Det er fortsatt ikke kjent hva Michael Jackson døde av. Det ble først foretatt en obduksjon hvor rettsmedisinerne konkluderte med at han hadde tatt medikamenter.

Familien var ikke fornøyd og krevde en ny og uavhengig obduksjon. Svarene på denne er ikke kjent.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt