NRK Meny
Normal

- Skryter av dronning-besøk

Frankrikes førstedame, Carla Bruni, blir beskyldt for å forsøke å tjene penger på sitt besøk hos den engelske dronningen.

Nicolas Sarkozy, Carla Bruni, dronning Elizabeth og prins Philip
Foto: PHILIPPE WOJAZER / AFP

President Nicolas Sarkozy sin ferske ektefelle beskyldes for å profittere på hennes status som førstedame, skriver engelske Telegraph.co.uk.

Bakgrunnen er at det på Brunis nye CD skal være et klistremerke som reklamerer for hennes og president Sarkozy sitt opphold på Dronning Elizabeths Windsor Castle.

Nett-TV: Sarkozy og Bruni på båttur

Den tidligere supermodellen har nå blitt plateartist, og er nettopp ferdig med sin nye plate.

Presidentparet ankom i går London, der Sarkozy blant annet nettopp har møtt den britiske statsministeren Gordon Brown. De to statslederne har blant annet har snakket om det fransk-britiske samarbeidet på ulike nivå.

Les: Han setter dobbeltmoralen i fare!

- Prøver å selge plater

En fransk diplomatisk kilde sier til Daily Telegraph at Bruni opplyser om sitt opphold på Windsor Castle på CDen hun nå skal utgi.

- Mange synes dette er en høyst uheldig måte å markedsføre seg selv på, sier kilden.

Han sier videre at han målet med med presidentparets opphold er bedre forholdet mellom landene, og synes derfor at det er utidig av førstedamen å forsøke å "cashe inn" på det som skulle være et verdig statsbesøk.

- Ikke ment for markedsføring

Carla Brunis plateselskap, Dramatico, avviser imidlertid beskyldningene og sier at de CDene som hadde påført klistremerke bare var ment for pressen.

Carla Bruni

Carla Bruni.

Foto: MICHAEL COMTE / AP

- Klistremerkene inneholder informasjon om Brunis nye rolle, og er ikke ment for markedsføring, sier en talsmann for plateselskapet.

Plateselskapet avviser på det sterkeste at Carla Bruni selv har noe med dette å gjøre, og omtaler det hele som en misforståelse.

Selger naken Carla

Det er ikke første gang Carla Bruni vekker medias oppmerksomhet etter at hun giftet seg med den franske presidenten tidlig i februar.

Les: Ny fransk førstedame

Det ble for et par dager siden kjent at et nakenfoto av Bruni, tatt av den kjente fotografen Michael Comte, skal selges på en auksjon i New York neste måned.

Bildet (se det lille bildet) viser en betydelig yngre Bruni uten en tråd, og ventes å innbringe rundt 2000 pund, eller i overkant av 20.000 norske kroner, på auksjonen Christie's 10. april.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt