- Moren vil bli vanskelig å finne

Myndighetene på Filippinene leter etter moren til en guttebaby som ble funnet i søppelbøtten på et fly fra Bahrain i Midtøsten søndag.

Video Fant baby på flytoalett

Her blir babyen tatt hånd om av leger på flyplassen.

Nå skal barnets mor bli forsøkt funnet, men det vil være vanskelig. Barnets nasjonalitet er ikke kjent.

– Vi har ikke klart å avklare nasjonaliteten til babyen. Verken moren eller faren er fra Midtøsten eller Filippinene, sier en talsmann til Daily Mail.

Tiltrakk seg ingen oppmerksomhet

En nyfødt baby ble funnet i søpla på et av flytoalettene da et fly fra selskapet Gulf Air ble klargjort i Manila på Filippinene. En lege som ble tilkalt klarte å berge den nyfødte.

Les også: Fant baby i søpla på flytoalett

Filippinske myndighetene skjønner ikke hvordan kvinnen har klart å skjule fødselen for de andre passasjerene på flyet. Og hvordan hun klarte å gå tilbake til plassen sin uten å trekke til seg oppmerksomhet.

– Det ser ut til at moren forlot flyplassen med det samme flyet hadde landet, sier en talsmann for politiet.

Babyen var kald

Maria Teresa Agores med baby i Manila

Maria Teresa Agores.

Foto: STRINGER/PHILIPPINES / Reuters

Gutten var misfarget, men fikk tilbake sin naturlige farge etter å ha blitt vasket og varmet opp av en lampe, sier Maria Teresa Agores som er lege på flyplassen.

De ansatte på flyplassen har samlet inn penger til å kjøpe klær til den nyfødte. De har også døpt han George Francis etter flykoden "GF" som brukes av flyselskapet.

Gutten er nå overlevert sosialtjenesten i Manila.

Mange filippinere er tvunget til å jobbe som tjenestepiker i utlandet, blant annet i Midtøsten. Dette for å unnslippe den overveldende fattigdommen og arbeidsledigheten i hjemlandet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt