NRK Meny
Normal

- Hadde ikke et seksuelt forhold

Eks-kjæresten til den 18-årige modellen som ryktes å ha hatt et forhold til Italias statsminister Silvio Berlusconi, slår tilbake mot den siste tidens anklager.

Noemi Letizia og Silvio Berlusconi
Foto: AFP, Reuters, Ap / Scanpix

I et åpent brev, som er trykket i den italienske avisen Corriere della sera, ber Luigi Flaminio både eks-kjæresten Noemi Letizia og Berlusconi om unnskyldning.

– Umulig

Det gjør han etter at han tidligere denne uken ble intervjuet av avisen La Repubblica. Der snakket han blant annet om da Noemi var på nyttårsfest hos den styrtrike statsministeren.

– Jeg prøvde å få tak i henne på mobilen, men hun svarte ikke. Da jeg snakket med Roberta, venninnen hennes som også var på festen, sa hun at Noemi var opptatt, sa Flaminio i intervjuet og la til at tenåringsjenta ble fløyet hjem i Berlusconis private fly.

Han beklager nå at dette er blitt fordreid og fremstilt som at Berlusconi, som han kaller folkets mann, og Noemi hadde et seksuelt forhold.

«Jeg fortalte bare sannheten. Nå antyder kritikerne at de hadde et seksuelt forhold, noe som er umulig. Jeg kjenner Noemi og hennes verdier,» skriver Flaminio i brevet.

– Misbrukt av kritikerne

Han mener uttalelsene han kom med til La Repubblica er misbrukt av dem som ønsker å angripe 72 år gamle Berlusconi.

Noemi Letizia

Noemi Letizia viser gjerne frem diamantsmykket hun skal ha fått av Silvio Berlusconi.

Foto: CONTROLUCE / AFP

«Jeg føler meg misbrukt og som et redskap i en kamp mot noen eller noe. Mitt synspunkt er blitt brukt av noen som vil angripe folkets mann ved å bruke sladder og mitt forhold til Noemi.»

Det spørs om den etter hvert så berømte modellspiren har etterlyst en unnskyldning fra eks-kjæresten.

Selv har hun nemlig hevdet at hun har et forhold til den mektige statslederen og viser på bilder gladelig frem diamantsmykket Berlusconi skal ha gitt henne på 18-årsdagen hennes.

Berlusconi på sin side, hevder hardnakket sin uskyld og sier at å lyve om saken, ville vært politisk selvmord.

Fadeser

Det hele startet da det ble kjent at Silvio Berlusconis kone, Veronica Lario, ville skille seg.

Hun kritiserte ham blant annet for hans omgang med unge kvinner, og Berlusconis deltakelse i Noemis 18-årsdag, var dråpen som fikk begeret til å renne over.

Det er ikke første gang det stormer rundt den italienske statsministeren. Silvio Berlusconi har flere episoder på det som må kunne betegnes som tabbe-listen. Nrk.no har samlet ti av de mest kjente fadesene her:

LES: Ti Berlusconi-fadeser

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt