NRK Meny
Normal

- Det er fucked up, mann

(ODENSE) Venner og familie til de terrorsiktede reagerte med sinne og frustrasjon da de fikk vite at alle de sju nå er satt i varetekt i fire uker.

Trappen til Domshuset like før kjennelsen ble lest.
Foto: Halvard Jakobsen / NRK

Det gikk et stønn gjennom forsamlingen foran trappa til Domhuset i Odense da visepolitimesteren kom til poenget i kjennelsen.

 

Aktor Erik Terp leste kjennelsen.
Foto: Halvard Jakobsen / NRK

 

Alle de fem dommeren mente politiet hadde en for dårlig sak mot på forrige fengslingsmøte, ble nå satt bak lås og slå for fire uker med brev- og besøksforbud.

- Det er fucked up, mann. Det er ikke noe mer å si, var kommentaren fra en av de unge Vollsmose-mennene da kjennelsen var klar.

- Det er ikke riktigt, nøyde en annen seg med å si til kameraene og mikrofonene som plutselig var rettet mot enhver i området som pressen mistenkte for å være fra Vollsmose.

Andre kastet seg rett i bilen, svidde gummi på vei bort fra Domhuset og gestikulerte mot politiet da de suste vekk fra området.

Ettermiddagen og kvelden vil vise hva den opphetede stemningen fører til når venner og slektninger av de siktede samler seg i moskéen til Abu Hassan i utkanten av Vollsmose.

En bil med Vollsmose-ungdom gestikulerer mot politiet etter at kjennelsen var opplest.
Foto: Halvard Jakobsen / NRK
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt