skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
spillguiden_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Underholdning > Spillguiden
 

Spill fra Beat for beat

Beat for beat er moro for hele familien. Her er har vi samlet noen underholdende spill fra programmet. I Barnas Beat for beat kan du også tegne, pusle og male.

Newtons astronaut-spill

Året er 2207. Et romskip med kuer har kollidert med en komet og kyrne havnet på avveie. Din oppgave er å samle sammen flest mulig av dem.

Minigolf-spillet 2

Det populære Minigolf-spillet har fått en oppfølger. Nå kan du både trene på hull, utfordre en venn over nett og velge mellom 9 og 18 hull. Hvor god er du til å putte?

Valentin-spillet

Slå et slag for romantikken og hjelp Valentin med å skyte pil i så mange hjerter som mulig. Husk å passe deg for de svarte hjertene - de dreper nemlig kjærligheten.

Spill fra Valg 2007

Høstens kommunevalg er ikke bare tung og alvorlig politikk - litt spill og moro er det plass til også!

Skihoppspillet 2

Realistisk poengberegning og Arne Scheie som kommenterer. Den splitter nye versjonen av skihoppspillet tar det hele et skritt videre. Husk å sette nedslag!

Asyl-spillet

Livet som flyktning kan være brutalt, og nå kan du prøve det selv. I «Asylspillet» kan du sno deg gjennom minefelt, krysse Sahara og til slutt prøve lykken hos UDI.

Bilkortene er tilbake

Du husker dem kanskje fra du var yngre? Bilkortene, der gromme biler konkurrerte på toppfart, vekt og 0-100. Nå er de tilbake, og det er Jan Erik som utfordrer!

ET som Pac Man!

Klassikeren Pac Man finnes i mange forskjellige utgaver. Nå kan du prøve deg på ET! Ved hjelp av piltastene er det om å gjøre å spise masse chili. Se opp for gaflene!

"Løp og kjøp"-spillet

Mat handler ikke bare om pris, men vel så mye om hvordan kroppen verdsetter det vi putter i oss. Nå kan du teste dine kunnskaper om kosthold i dette nye spillet fra Puls.

Nitimens julerebus

Hver dag en ny oppgave i denne julerebusen, der du ved å svare riktig på spørsmål får utdelt bokstaver som hjelp på veien til å klare løsningsordet. Bli med i premietrekningen.

Krimtrim

I samarbeid med Nils Nordberg - en av Norges fremste guruer innen krim - har Nitimen laget to spill med spørsmål fra krim-litteraturen. Hvor mye kan du om denne sjangeren?

Skiskytterspillet

Ole Einar Bjørndalen tok fire OL-gull. Hvordan står det til med dine skiskytterferdigheter? Spurt avgårde uten å miste for mye energi og sikt godt - du får et halvt minutt i straff per bom!

Tre spill fra Kompis

"Kompis" med Trude Mostue og Asgeir Borgemoen gir deg et innblikk i dyrenes verden. Nå kan dyrevenner på nett også spille Kompis-safari, puslespill og dyrelotto.

Lydløypa

Gå en tur i parken med mye lyd! Du legger brikkene på stien for å lede figuren framover. Bruker du for mange blir du stående. Men husk å skru opp volumet på PC'en høyt.

Pyramidespillet

Lynrappe "ja/nei"-svar tester både din kunnskap og reaksjonsevne i dette populære Nitime-spillet. Bare de beste kommer seg helt til topps i pyramiden.

Herrekabal og Herrekryss

Liker du Herreavdelingen? Liker du musikk? Liker du kryssord eller kabal? Hvis du svarer ja på noe av dette, er disse spillene midt i blinken for deg!

Kvitt eller dobbelt-spillet

Ser du på "Kvitt eller dobbelt" og tenker at du kunne ha svart på mange av spørsmålene selv? Test ekspert-kunnskapene dine med Nadia i dette spillet!

Popquiz

Popquiz er et ukentlig oppdatert spill over samme lest som radioprogrammet av samme navn. Her får du sjansen til å vise hva du kan om musikken fra alle poppens tiår.

Jons nyhetsquiz

Jon Almaas' nyhetsquiz er tilbake i splitter ny utgave! La fredagens nyhetskonge sjekke hvor godt du har fulgt med i nyhetsbildet denne uken.


NRK Ski Challenge

Kjenn på ekte skifølelse med dette nye og fartsfylte alpint-spillet fra NRK-sporten. Først må du laste ned og installere spillet, så er det klart for utforbakken!

Hurtigrute- quiz

Test dine kunnskaper om Hurtigruten. Din maritime viten vil avsløre hvor på rangstigen du er. Vi har nye oppgaver hver uke.

Spill 20 spørsmål

Nå er det kommet en ny runde med spørsmål i populære spillet. Hvor mange spørsmål trenger du å stille før du finner ordet? Spill 20 spørsmål med Knut Borge og hans panel, og se om du er smart nok til å klare oppgaven.

EkstraJoker Nord

En av de mest populære spaltene i Team Antonsen var EkstraJoker Nord. Nå kan du selv gamble deg fra gård og grunn i vårt nettversjon av spillet. La Embla drøsse tallan!

Skihoppspillet

Er du like god som Sigurd Pettersen til å sveve? Prøv om du klarer å hoppe bakken ned i vårt nye skihoppspill. Et skikkelig telemarknedslag er selvfølgelig også viktig!

OL-spill

Lei for at OL er over? Her er to spill for deg. Et multimedia-spill med klassiske lydklipp fra NRKs arkiver og en kunnskapspyramide med over 5000 spørsmål fra OL-historien.

Tenkeboksen

Tenkeboksen er Nitimens spillmagasin, der du hver dag kan bryne deg på nye kryssord-oppgaver og fyrstikknøtter. I tillegg finner du det klassiske enmanns-spillet Solitaire.

Spill med Are og Odin

Petres driftige karer Are og Odin er aktive også på spillfronten. Her får du tre spill, inkludert det omdiskuterte onani-spillet, som nok ikke passer for de aller yngste.

Filmpyramiden

Dette spillet har mye til felles med det originale pyramidespillet. Men du bør kunne flere regissører enn Steven Spielberg dersom du skal henge med her.

Verdensmester

Dette er en nettversjon av TV-programmet Verdensmester på NRK2. Bruk dine historie- og geografi-kunnskaper til å sirkle inn hvor i verden svaret på spørsmålet befinner seg.

Kvirrevitt-spillet

Har du en ornitolog i magen? I dette spillet gjelder det å ha ørene med seg. Hør fuglesang fra de ulike artene og forsøk å kjenne igjen dompap, bokfink og de andre.

Hvordan ler kjendisene?

Hvor godt kjenner du latteren til de ulike NRK-fjesene? I det nye Latterspillet skal du plassere riktig latter til riktig person. Applaus venter for hvert riktig svar!

Elis rally-spill

Det ble litt av et oppstuss da kona til Carl I. Hagen blingsa og kjørte bilen ned slottstrappa. Hvorfor ikke la det gå sport i det? Verken gardister eller turister bør føle seg trygge.

Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no