skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Underholdning Arkiv 3_1
Her er du: NRK.no > Underholdning > Arkiv
 

Team Antonsen

Team Antonsen ble som ventet årets mestvinnende da Komiprisen 2004 ble delt ut. Les alt om Team Antonsen her.

Bla, bla, bla

Med Bla, bla, bla fikk Anne-Kat. Hærland sitt eget program å boltre seg i. Hovedingrediensene var ukebladenes verden og Anne-Kats eget, ekstremt vellykkede, privatliv.

Eurosong

Det årlige arrangementet Jostein Pedersen kaller en "jammerdal av tant og fjas" dekkes også på nett.

Forandring fryder

Er hagen overgrodd og vanskelig å komme til? Hilde Hummelvoll og hennes hjelpere overrasket mennesker med ny hage, og ga deg og meg nyttige ryddeopp-tips til hagen.

Båtliv

Dette var programmet for alle båtlivs interesserte. Her kan du også finne mange lure tips og knep til båten.

Slå på ring

Humorprogrammet som gjorde Karen Marie Ellefsen til diva og Einar Lunde til visesanger. Se Steinjo og Erlends harselering med blant annet filmer og musikkvideoer i Slå på ring.

Spellemannprisen

Hvert år deles Spellemannprisen ut til Norges beste musikere i en rekke kategorier - her er nrk.no sin dekning.

Nyhetshumor

Nyhetene er stort sett alvorlig ment, men det hender også at de blir ufrivillig morsomme. Her er et arkiv over humor hentet fra nyhetene.

Julenøtter

Julenøttene har ikke like mange spørsmål som Påskenøttene, men er fremdeles ikke så lette som folk skal ha det til. Prøv deg selv her på julenøttene for de to siste årene.

Melodi Grand Prix jr. 2002

I 2002 fikk de under femten sitt eget Grand Prix, komplett med en felles nordisk finale. Her kan du lese om To små karer og de andre som deltok.

Åpen post

Her finner du alt du har glemt eller vil minnes fra Åpen post. Du kan blant annet se bilder og klipp fra lenge siden.

Kokkekamp

Tomatsalat, pasta med laks, dessert bringebær med sabayonne, salat med eple og sjampinjonger, suppe med friske urter, eller kanskje reinsdyr?

Forandring fryder

Forandring fryder"-gjengen med Hilde Hummelvoll har lenge forandret hjemmene til folk. Hummelvoll har også fått prisen som "Årets kvinnelige programleder" i Gullruten for sin innsats i programmet.

Sydenliv

Når nettene blir lange og kulda setter inn, kan vi søke tilflukt i våre respektive sofaer og kanskje drømme oss inn i et sydenliv på Gran Canaria.

Komiprisen

Komiprisen 2002 slo an hos seerne. Nær en million TV-seere fulgte humorprisutdelingen på NRK1. Øystein Bache ledet var programleder.

Dagen den er din

Frekk og fandenivoldsk, det er inntrykket mange har av Alex Rosén. I TV-serien, Dagen den er din, påstår Alex bestemt at han viste sine varmere sider.

Café

Robert Stoltenberg er trolig en av Norges beste skuespillere og manusforfattere, og Café kan kanskje kalles forløperen til Borettslaget.

Uaktuelt

Hvem trenger egentlig Carlsbergosten? Eller hva med noen helt nye nyttårskorsetter? Her finner du den komplette listen over uaktualiteter.

Ting vi ikke savner

Ting oppstår og ting forsvinner. Og de fleste etterlater seg minner. Men det finnes også faktisk mange ting vi savner like lite som kvisene fra tenårene.

Borettslaget

Narvestad, Piirka, Ali, Linda og de andre fra Tertitten ble naboer med hele Norge da Borettslaget gikk på TV våren 2002. Les alt om dem her.

Melodi Grand Prix

Det er ikke alltid vi får være med i Eurosong, men når vi får lov arrangerer vi vår egen finale også.

Hodejegerne

Vanligvis var det bare kjendiser som fikk komme i studio hos Tande-P i Hodejegerne. Men i sesongens siste program var det de flinkeste blant seerne som blir invitert som deltagere.

TVT

Trond-Viggo Torgersen med venner og kjente. Nett-underholdning har samlet alle høydepunktene fra serien på nettet. Se dem her!
TVT 

Påskenøtter

Roald Øyens Påskenøtter har vært sendt hver påske i over 20 år. De siste årene har internett også vært med. Her kan du knekke gamle nøtter.

Hverdagsetikk

Hverdagens utfordringer er mange, og ofte vanskelige å takle. Men frykt ikke - vi har samlet de viktigste sosiale reglene for deg her, enten problemet ditt gjelder fester, heisturer eller noe annet.

VM-moro i Spikersuppa

Under VM på ski i Val di Fiemme var det også mulig å delta her hjemme, både i Spikersuppa i Oslo sentrum og på nett. Her kan du se bilder og video av hoppkonkurransene som ble sendt og lese limerickene vi samlet inn fra publikum.

Full pupp

Programmet var utskjelt og lite sett. Her har du sjansen til å se selv hva det trøndersentriske programmet Full pupp egentlig handlet om.

Den store klassefesten

John G. Bernander skulket skolen og sendte mykporno-postkort til skolens rektor. Ellers har ballongkrig, kunnskaps-drilling og ymse håndarbeid vært prøvelser for gjester i Den store klassefesten.

Reparatørene

Olav Vismo Slettan er NRKs sjefreparatør. I programmet Reparatørene delte han alle sine kunnskaper om reparasjoner med TV-seerne.

Alltid moro

NRK Alltid Moro var Norges mest sette program hvis man ser bortfra de programmene som hadde flere seere. Dette var en enorm seier for den da nystartede nisjekanalen.

Tore på sporet

Tore heter ikke "på sporet" som etternavn, selv om han er rikskjendis akkurat som det. Det er nå 10 år siden han begynte som helgeunderholder på TV.

Sommeråpent 2002

Sommeråpent utgjør den viktigste delen av NRKs sommerunderholdning. Fra slutten av juni, og hele sommeren gjennom, sender NRK sin kjente blanding av aktuelle, musikalske og kuriøse innslag fra sommerlige lokaler på Aker brygge.

Øystein og meg

Med pultene mot hverandre og kabal på PCen klekket Øystein og Rune ut mange ideer til programserien sin. Se Øystein og meg-klipp!

De nære ting

Dagfinn Lyngbø hyllet "De nære ting". Bergenseren tok for seg temaer som livsstil, venner, religion, moral, forelskelse, etablering, skilsmisse og uttrykket "bedre før".

Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no