NRK Meny
Normal

Her er årets auksjonsobjekter

Minikonsert med Marian Aas Hansen, middag på Maaemo med Radioresepsjonen eller en statistrolle i Skam? Se hva du kan by på her!

Du kan by på minikonsert

Nå kan du sikre deg en minikonsert med Marian Aas Hansen gjennom TV-aksjonens auksjon.

For tredje år på rad er Jenny Skavlan auksjonarius for TV-aksjonen. Pengene går til Røde Kors sitt arbeid for mennesker i krig og konflikt.

Her er noe av alt det fantastiske du kan by på i år:

Skoene til Lindmo

Vil du være i Anne Lindmos sko? Det kan du nå! Disse lekre skoene til Anne Lidmo kan nå bli dine. Skoene er i størrelse 41.

tv-aksjonen

Statistrolle i Skam

Vil du være med på SKAM-innspilling en dag? Få sjansen til å møte noen av SKAM-skuespilerene i virkeligheten? Se hvordan det hele foregår? Vi auksjonerer nå bort en statistrolle!

William i Skam gir seg
Foto: NRK

Boksekåpa til Cecilia Brækhus

Cecilia Brækhus har gitt bort sin spesialdesingede boksekåpe til TV-aksjonen 2016 Boksekåpen ble laget til hennes første proffkamp i Norge.

tv-aksjonn

Middag på Maaemo med Radioresepsjonen

Maaemo er Oslo og Norges eneste restaurant med tre stjerner i Michelinguiden. Nå kan du oppleve den fantastiske maten i godt selskap med gutta fra Radioresepsjonen.

tv-aksjonen

Fotballtrening og landskamp med Myggen og Riseth

Her har du sjansen til å lære triksene som bidro til at Norge vant over Brasil i VM i 1998. Fotballtreningen vil vare i 90 minutter og foregå i Oslo. Den kan kombineres med landskamp på Ullevål.

Erik Mykland portrett smilende
Foto: Håkon Eliassen / NRK

Kjøretur med Lillegul fra Børningfilmene

Ønsker du å ankomme en fest, bryllup, jobb eller skole i stil? Eller vil du kjenne hestekreftene få utløp på bane? Eier Richard Bugge Andersen vil gi deg en skreddersydd kjøretur etter eget ønske.

"Lillegul" fra "Børning"
Foto: Erik Aavatsmark / © 2014 Filmkameratene AS

Usains Bolt sko

Nå kan du sikre deg Usain Bolts signerte piggsko fra da han satte banerekord under Bislett Games i 2013 på 200 meter med 19,79 sek.

100 meter Bislett
Foto: Eeg, Jon / Scanpix

Trykk her for å komme til auksjonssiden til QXL.