NRK Meny
Normal

Wohlen nær finaleplass

Magnus Wohlen (41) fra Levanger mistet finaleplassen med knappest mulig margin under onsdagens verdenscupstevne i skyting i Kina.

På 50 meter 60 skudd liggende i den kinesiske byen Guangzhou, så han finaleplassen ryke med et fattig poengs margin til amerikaneren Tomas Tamas.

Wohlen ble nummer tre i sin pulje under tirsdagens eliminasjon. Det ble en ny hard kamp mot vindforholdene under onsdagens konkurranse, og etter en litt famlende start hentet Wohlen seg mesterlig inn og avsluttet med 299 poeng av 300 mulige på de 30 siste skuddene.

Espen Berg-Knutsen kom med til kvalifiseringen med et nødskrik. Onsdag klaffet det bedre for Nordstrand-skytteren og også han var et poeng unna finaleplass, en plass bak Wohlen på resultatlisten.

Vebjørn Berg fra Stange havnet på 23. plass med 591 poeng.

Sergej Martynov fra Hviterussland vant. (©NTB)

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.