Tre skadd i frontkollisjon mellom vogntog og personbil på Bangsund

Et vogntog og en personbil kolliderte på Bangsund i Nord-Trøndelag mandag morgen. To menn og et barn fikk lettere og moderate skader i ulykken. Fylkesveg 17 ble stengt i området, men er åpen for manuell dirigering.

Trailer liggende på siden etter frontkollisjon i Bangsund

Et vogntog og en personbil kolliderte i Bangsund i Nord-Trøndelag mandag morgen. Tre personer ble kjørt til sykehuset i Namsos.

Foto: Tariq Alisubh / NRK

Politiet fikk melding klokka 09.34 om ulykken, som skjedde på Fjær litt sør for Bangsund på fylkesvei 17.

Trafikkulykke Bangsund, Namsos

Ulykken i Bangsund skjedde i 09.30-tiden mandag formiddag.

Foto: Espen Sandmo / NRK

Et vogntog og en personbil er involvert, to personer satt i vogntoget og en i personbilen. Skadegrad er ukjent for oss per nå, men de er alle kjørt til sykehuset Namsos i ambulanse, sier operasjonsleder Morten Mørkved i Trøndelag politidistrikt til NRK klokka 10.35.

Lettere og moderate skader

– De to i vogntoget er tilsynelatende uskadd, men sendt til sykehus for kontroll. Vi avventer tilbakemelding på skadeomfanget, sier lensmann Sven Viken til NRK i 11.15-tida.

Helse Nord-Trøndelag opplyser i 11.40-tida at en mann i 60-årene fikk moderate skader i ulykken. En mann i 40-årene og et barn fikk lettere skader i ulykken, opplyser Helse Nord-Trøndelag.

Ulykke Bangsund

Ulykken skjedde på en rett strekning på fylkesveg 17 sør for Bangsund.

Foto: Tariq Alisubh / NRK

Krimteknikere undersøker ulykken

Frontkollisjonen skjedde på en rett strekning i en 80-sone, og politiet har snakket med flere vitner på stedet.

– Vi har startet etterforskning. Ulykkesgruppa er kontaktet og kriminalteknikere er også på tur, forteller operasjonsleder Mørkved.

Vegen er stengt i området, og det er omkjøring via fylkesveg 760 Grong. Vegen skal etter planen åpne igjen klokka 12.00.

Det er lange køer her. Ulykken har skjedd på en oversiktlig og rett strekning i en 80-sone, sa NRKs fotograf på stedet Espen Sandmo klokka 10.15.

Ulykke Bangsund

Det oppstod lange køer på begge sider av ulykkesstedet etter kollisjonen på fylkesveg 17.

Foto: Tariq Alisubh / NRK
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...