Normal

Vil trolig ikke involvere Kripos

Politiet tror ikke det blir nødvendig å spørre om hjelp fra Kripos i etterforskingen som nå pågår, etter at to menn ble funnet døde i Levanger.

Politiet sperrer av området ved gård på Levanger der to menn ble funnet døde

Politiet sperrer av området ved gård på Levanger der to menn ble funnet døde

Foto: Terje Næss

Torsdag fortsetter etterforskningen, etter det politiet tror har vært et drap og et selvdrap, på en gård i Levanger i Nord-Trøndelag. Begge skal obduseres på fredag.

De har så langt ikke gått ut med de identiteten til de to døde, men politiet sa på en pressekonferanse onsdag at de tror dreier seg om en familietragedie. De etterforsker likevel bredt.

Ber ikke om hjelp

Operasjonsledere Johnny Olsen ved Nord-Trøndelag politidistrikt sier til NRK at de ikke vil be om hjelp.

– Det er ingenting som tyder på at vi kommer til å involverer Kripos i etterforskningen på nåværende tidspunkt, sier han.

Det er varslet at politiet vil holde en ny pressekonferanse på fredag, og frem til det er de sparsomme med detaljene rundt dødsfallene.

Tragedie

De døde mennene er en far på 47 år og en sønn på 17 år. Politiet har ikke villet si hvem av dem som døde først, dette er noe de trolig kommer tilbake til på den kommende pressekonferansen fredag.

Begge de to skal være av norsk opprinnelse.

Da politiet kom på stedet på onsdag var begge de to allerede døde. Den av de to hadde tydelige tegn på å ha blitt utsatt for vold. Far og sønn skal ha bodd sammen på gården.

Det var en nabo som sjekket innom som varslet politiet da han så at den ene var død. Ingenting tyder på at det har vært vitner til det som skjedde.