Normal

Vil kvitte seg med Åsmund Prytz

Etter mange måneder med misnøye knyttet til driften av Rock City, tilbyr styret daglig leder Åsmund Prytz økonomisk kompensasjon hvis han slutter.

Åsmund Prytz

Rockegitaristen Åsmund Prytz har vært daglig leder av Rock City Namsos siden 2012. Nå vil styret kvitte seg med han.

Foto: Rock City

Det er ikke lenge siden Rock City endelig kunne vise til positive regnskapstall. Etter mange måneder med misnøye knyttet til driften av Rock City, tilbyr styret nå en sluttpakke hvis Prytz slutter.

Manglende progresjon

Det var Trønder-Avisa som først omtalte saken angående Prytz.

Årsaken til at han nå blir tilbudt en sluttpakke, er manglende progresjon i henhold til det statlige mandatet Rock City har fått som norsk ressurssenter for pop og rock.

Det handler også om manglende dialog mellom daglig leder og Rock Citys styre.

– Jeg kan ikke kommentere saken og må henvise til styreleder, sier daglig leder Åsmund Prytz til NRK.

– Jeg kommenterer prinsipielt ikke den type spekulasjoner rundt ansatte og har ingen kommentar for øvrig. Så vidt meg bekjent er ingen sagt opp, og ingen har sagt opp, sier Rock Citys styreleder, Gunnar Robert Sellæg, til NRK.

Er kjent med uroen

Seniorrådgiver i kommunikasjonsenheten i Kulturdepartementet, Marius Bakke, forteller til NRK at de er kjent med uroen gjennom media.

– Vi avventer informasjon fra Rock City om utviklingen, sier Bakke til NRK.

Ordfører i Namsos kommune, Morten Stene, forteller at de har full tillit til styret i Rock City, men at de ikke ønsker å kommentere saken utover det.