NRK Meny
Normal

Vil forsterke laget før FCK-kampen

Sportssjef Erik Hoftun og Rosenborg vil forsterke laget med én spiller før møtet med FC København.

Erik Hoftun

Erik Hoftun ønsker å stille med en sterkere tropp mot FC København enn den Rosenborg har i dag.

Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

– Det optimale hadde vært å få hentet denne spilleren så fort som mulig, slik at han kan bidra i playoff til mesterligaen, sier Erik Hoftun til rbk.no .

Listen over nye spillere til playoff-kampen må leveres til UEFA på mandag. Det betyr at RBK allerede i løpet av helgen kan presentere et nytt medlem av spillerstallen.

Hoftun sier som vanlig ikke noe om hvilken spiller RBK strekker seg etter, men han presiserer at det ikke er sikkert at en avtale er klar så kjapt som klubben ønsker seg.

– Det er mye som skal falle på plass ennå, både med selgende klubb for å finne en fornuftig pris og å komme til enighet med spilleren selv. Fram til mandag er kort tid, sier Hoftun.

Les også:

Ingen spillersalg så langt

I motsatt retning ser det ikke ut til at det skjer like mye.

Steffen Iversen, Anthony Annan og Markus Henriksen har den siste uken alle vært omtalt som hete salgsobjekt i RBK, men sportssjefen hevder overfor rbk.no at det er lite som skjer på salgsfronten.

– Vi har i hvert fall ikke mottatt noen henvendelser, sier han.

Et spillersalg kan utgjøre mye økonomisk for trønderne, men Hoftun ser også fordeler med at ingen forlater klubben.

– Vi lever jo alltid med balansegangen mellom å beholde spillere og det at vi må selge noen. Men akkurat nå når vi skal ut i E-cup synes jeg egentlig det er helt greit at vi ikke må kvitte oss med så mange, sier Hoftun.