NRK Meny
Normal

Venner i sorg etter studentdrap

Hundrevis av medstudenter og venner minnes Linn Sandtrøen på Facebook.

Minneside for Linn Sandtrøen
Foto: NRK

Venner og medstudenter minnes musikkstudenten Linn Sandtrøen som ble funnet drept i leiligheten sin i Trondheim torsdag.

Søndag formiddag hadde 1 300 meldt seg inn i sørgegruppen på nettsamfunnet facebook , og antallet øker jevnt.


Medstudenter uttrykker:

- Flere av oss som studerte sammen Linn på NTNU er i sjokk og vantro da dødsbudskapet nådde oss! Linn var en stille, snill, tillitsfull, omsorgsfull og kreativ studievenninne! Hun var kjempeflink å synge, og hun likte alt som hadde med kunst og kultur å gjøre. Linn var en positiv person som alltid tenkte på andre.

- Alle varme tanker går til Linn sin familie!! Tenker masse på dere! Det som har skjedd er forferdelig trist og uvirkelig!


En 24 år gammel mannlig student har innrømmet å ha drept den 29 år gamle musikkstudenten, men han har ifølge sin forsvarer Christian Wiig ikke innrømmet straffskyld.

Skal ha vært på besøk

Drapsåstedet

Den drapssiktede og Linn Sandtrøen bodde i samme bygård i Trondheim.

Foto: Tor Aage Hansen

24-åringen ble lørdag formelt varetekstfengslet i fire uker, to av ukene i isolasjon.

Det ble også foretatt en del avhør, men politiet vil fortsatt ikke gå ut med verken dødsårsak eller drapsvåpen. adressa.no har snakket med mange venner av den drepte, og skal ha fått opplysninger om at den siktede hadde vært på besøk hos den 29 år gamle musikkstudenten i forkant av drapet.

Politiet tar pause fra etterforskningen.

I dag søndag vil det ikke skje videre politietterforskning.

- Vi mener å ha sikret de spor som er nødvendig, og vi vil vente til mandag med videre etterforskning og avhør av vitner, sier etterforskningsleder Geir Ove Momyr til NRK.