Line fra Newton ble «Rising Star» i Kroatia

NRKs Line Jansrud stakk av med prisen «Rising Star» under Prix Circom i Cavtat i Kroatia torsdag kveld. Se video her:

NRKs Line Jansrud stakk av med prisen «Rising Star» under Prix Circom i Cavtat i Kroatia torsdag kveld.

Line Jansrud dro til Kroatia for å få med seg prisen «Rising Star» hjem til Norge.

Kristin Heggdal
Kjartan Ovesen
Fotograf og journalist

Line Jansrud fra vitenskapsprogrammet Newton vant torsdag kveld en internasjonal pris for sine programlederferdigheter. Hun fikk tittelen «Rising Star» av juryen i Kroatia.

– Det er kjempekjekt å få en slik pris. Jeg har aldri vunnet noe slikt før, så det var stort. Det er veldig artig å få tittelen «Rising Star», jeg håper jeg aldri blir en «Falling Star», sier Jansrud.

Selv om Jansrud var fornøyd med å vinne prisen, hadde hun aldri hørt om den før.

– Jeg visste at vi hadde sendt inn innslag til noe som het Circom, også fikk jeg plutselig høre at jeg hadde vunnet. Det hadde jeg aldri forventet, sier Jansrud.

SE VIDEOEN FRA KROATIA OVER

Line Jansrud

I ett av Newtons prosjekt skulle Jansrud leve på søppel i 10 dager.

Foto: Lars Erik Skjærseth / NRK

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .