Hopp til innhold

Ble lottomillionær på Åge-konsert: – Det e min dag i dag!

En 40-åring fra Trondheim prikket inn sju rette i Lotto på lørdag, men Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen, som var på konsert med Åge Aleksandersen og Sambandet.

Lotto-kuler

I Åge-låta "Min dag" vinner jeg-personen 5,2 millioner. Trønderen som fikk sju rette i helga vant 9,5 millioner.

Foto: Norsk Tipping

Lørdag 12. august var det Gull-Lotto og cirka 28 millioner kroner i førstepremiepotten. Tre stykker fikk sju rette, og 9.533.745 kroner hver. Det var en kvinne fra Eidsvoll, en mann fra Os og trønderen, som ikke var å få tak i før søndag.

– Det er helt sykt! Gud bedre. Det er en drøm, eller, det er vel noe alle drømmer om, sier den lykkelige mannen til Norsk Tipping.

Toppet millionæren i sangen

Kanskje sto den nybakte millionæren og hørte Aleksandersens "Min dag" runge ut over Sverresborg Arena da Norsk Tipping forgjeves forsøkte å få tak i ham.

I sangen er det 5,2 millioner som blir overført til kontoen fra Lotto'n på Hamar. Men 40-åringen får med seg hele 9,5 millioner.

Han sier han ble litt nervøs da han så at det var Norsk Tipping som hadde ringt, men etter å ha sjekket tallene på mobilen, kom jubelbrølet.

– Det er helt vilt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er så mye penger. Dette har vært en fantastisk helg, sier 40-åringen fra Byåsen, som ønsker å være anonym.