Væpnet aksjon etter nabokrangel

Krangel om høy musikk på Utleira i Trondheim endte med væpnet aksjon fra politiets side. Begge naboene beskylder hverandre for å ha truet med pistol.

Laster kart, vennligst vent...

– Rundt klokka 01.30 ringte en nabo til politiet og klaget på høy musikk. Politiet rykket ut, og de lovte at det skulle bli stille, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ann Kristin Øye.

Senere fikk politiet en ny telefon.

– Den andre naboen ringte og sa at han hadde blitt truet med pistol av naboen som først klagde, sier Øye.

Beskylder hverandre for å ha truet med pistol

Det førte til at politiet valgte å bevæpne seg.

– Begge beskylder hverandre for å ha truet med pistol. Vi valgte å bringe dem begge inn til avhør, for å avklare hva som har skjedd. Vi har ikke funnet noe våpen, sier Øye.

Naboene skal være to menn i 20- og 40-årsalderen.

Laster Twitter-innhold

Flere slåsskamper i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder om flere hendelser i fylket natt til søndag.

I Trondheim har det vært flere slåsskamper. Tre menn ble bortvist fra sentrum etter slåssing i Søndre gate. Tre menn ble også bortvist fra Kongens gate da de «ikke klarte å oppføre seg», og ytterligere to menn ble bortvist da de begynte å slåss mens politiet var der.

Politiet måtte også ordne opp i en slåsskamp i Fjordgata, og en mann ble pågrepet i Olav Tryggvasons gate da han slo etter andre.

Både i Stjørdal og Steinkjer ble flere berusede ungdommer kjørt hjem i forbindelse med arrangementer. Noen ble også bortvist, da det var tilløp til slåssing. Politiet vil følge opp med bekymringssamtaler med mindreårige ungdommer og deres foreldre, samt arrangørene.

Politiet melder også at de har brukt ressurser på å dempe fester både i Klæbu, Trondheim og Orkdal.

Laster Twitter-innhold