Bli med oss å bestemme innholdet i årets valgkamp

Er du mellom 20 og 25 år, fra Trøndelag og har meninger om det meste? Da vil vi gjerne ha deg med på laget.

Unge ser på smarttelefoner mens emojier "flyr" i lufta.

HVA MENER DU: Chatter du meninger til vennene dine? Kanskje du vil dele dem med flere? Vi vil gjerne høre din stemme om du er mellom 20 og 25.

NRK Trøndelag ønsker å komme i kontakt med unge voksne som har noe på hjertet.

Det er valg til Stortinget i høst. Hva vil du at politikerne skal bry seg om?

Vi håper å finne fire-fem engasjerte unge voksne i Trøndelag med ulik bakgrunn som kan være med oss å forme innholdet i årets valgkamp.

Meld deg på innen 16. mai

Vi vil gi deg en mulighet til å påvirke hva vi i NRK Trøndelag skal ta opp med politikerne. Du får også muligheten til å følge valget tett sammen med oss og se hvordan arbeidet i en nyhetsredaksjon er når det drar seg mot valg.

Vi stiller ingen andre krav til deg, enn at du er mellom 20 og 25 år, engasjert og villig til å være med på noen digitale møter og reportasjer vi lager inn mot valget med fokus på unge velgere.

Legg igjen kontaktinfo i skjemaet under innen 16.mai, så tar vi kontakt. Vi kommer til å velge dem som blir med og innkalle til en digital prat med hele gruppa i slutten av mai.

VI TRENGER DEG: Legg igjen kontaktinfo her innen 16. mai så kontakter vi deg. All info blir slettet når vi har valgt de som blir med.