NRK Meny
Normal

Ukens vinnerbilde: Liten i en stor verden

Skolestartbildene strømmet inn til #nrktrøndelag. – Synes han ser litt liten ut i forhold til den store verden rundt seg, sier mamma og ukens vinner.

Vinner sommerkonkurranse: Skolestart

Guro Sundals bilde av sønnen Vegard (5) ble siste vinner i vår sommerkonkurranse. Men vi vil fortsatt at dere deler hverdagsbilder med oss på #nrktrøndelag.

Foto: Guro Sundal/Instagram / Montasje: Per Kristian Johansen/NRK

Mandag skrev NRK Trøndelag om skolestart, og ba dere dele de små historiske øyeblikk fra første skoledag med oss. En av bildene som ble delt med oss på #nrktrøndelag var av Vegard (5) på veg til sin første skoledag på Tanem skole.

– På en sånn dag så må jeg selvfølgelig ta mange bilder. På akkurat dette bildet synes jeg han ser litt liten ut i forhold til den store verden rundt seg, så dette var et bilde jeg ble godt fornøyd med, sier mor til Vegard og vinner av denne ukes
Instagram-konkurranse Guro Sundal i Klæbu.

Gjør som over 1700 andre:
Følg oss på Instagram

Stas å bli skolegutt

Hun forteller om en 1.-klassingen som var veldig stille og helt klart konsentrert og spent første skoledag.

Både første dagen og dagene etterpå har gått veldig bra og Vegard synes det er stor stas at nå er blir skikkelig skolegutt, sier Sundal.

Vinnerbildet tok hun med telefonen sin og det er tatt på vegen like før de kommer til skolen.

Flere blinkskudd: Se alle vinnerne i sommerkonkurransen

Del hverdagsbilder på #nrktrøndelag

Sundal ble dermed niende og siste vinner i vår store sommerkonkurranse.

Vi ønsker fortatt at dere deler hverdagsminner med oss, og vil med jevne mellomrom premiere gode bilder som dels med oss i #nrktøndelag.

Det kan være et heftig nyhetsbilde som er brukt på nett eller i våre sendinger, eller rett og slett en herlig hverdagsopplevelse.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.