Uheldig oppladning for RBK – mister trening i kveld

Rosenborg får ikke trent på Austria Wiens hjemmebane i kveld, dagen før kvalifiseringskampen til Europaligaen. Årsaken er et kraftig forsinket charterfly fra Amsterdam.

Tove Moe Dyrhaug Værnes

Tove Moe Dyrhaug og resten av RBK-troppen fikk ikke reist så tidlig til Wien som de hadde planlagt.

Foto: Petter Moen Nilsen/NRK

Rosenborg får en uheldig inngang til torsdagens kamp i Wien, i og med at charterflyet fra Amsterdam ikke kom til Værnes som planlagt onsdag.

Tre timer

– Flyet er forsinket med tre timer, og derfor må vi legge en ny plan, forteller RBKs daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, til NRK.

Flyet skulle etter planen ta av fra Værnes klokka 12.00, men nå kommer ikke laget seg til Wien før senere i dag.

– Spillerne tar isteden trening klokka 11.30, og lunsj på Lerkendal. Vi andre blir igjen på flyplassen for å holde oss oppdatert om hva som skjer, forteller hun.

Ingen trening

Dermed får ikke Rosenborg-spillerne trent på Austra Wiens hjemmebane, Ernst-Happel stadion, i kveld, slik de etter planen skulle ha gjort.

– Nei, og det er det lite vi får gjort noe med. Når vi kommer til Wien, blir det en tur til stadion for å se på gressmatta. Så blir det en pressekonferanse, før vi drar til hotellet. Deretter blir det vanlig oppladning fram mot kampen torsdag kveld, sier Tove Moe Dyrhaug.

Rosenborg spiller returkampen mot Austria Wien på Lerkendal neste torsdag. Med seier er laget klare for spill i Europaligaen.

Værnes

Rosenborg skal reise med charterfly til Wien onsdag ettermiddag.

Foto: Petter Moen Nilsen/NRK