NRK Meny
Normal

Trondheims-Ørn spilte uavgjort

Trondheims-Ørn ble preget av en utvisning i 53.minutt, men klarte å utligne på overtid sånn at kampen mot Vålerenga til slutt endte 1–1 på bortebane.

Trondheims-Ørn

Trondheims-Ørn i kampen mot Røa 25. april i år.

Foto: Stein Langørgen / Trondheims-Ørn

Kampen mot Vålerenga stod lenge og vippet, men mye endret seg da Ørn-spiller GuroReiten fikk direkte rødt kort i det 53. minuttet.

Trener Trond Schjølberg er ikke nådig i sin kommentar til den avgjørelsen.

– Jeg mener det var en feilaktig utvisning, men sånn skjer noen ganger. Både trenere og dommere kan gjøre feil, sier Schjølberg til NRK etter kampen.

– Har litt å jobbe med

Ørn ligger på en fjerdeplass så langt, og treneren mener det er godkjent. Likevel hadde han ønsket seg flere poeng.

– De siste kampene vi har spilt burde vi vunnet, så jeg er litt skuffa over det, sier Schjølberg.

På en skala fra 1 til 6 syns han spillet så langt kvalifiserer til en firer.

– Vi må bli bedre samspilt, rett og slett. Vite mer hvor vi skal med ballen fremover, og hvordan vi skal spille hverandre gode. Der er vi ikke helt i mål enda, forklarer treneren.

– Vi må skape sjanser

Etter utvisningen av Reitan jobbet Vålerenga offensivt mot mål, og mål fikk de. I det 81. minuttet setter Ramstad fra Vålerenga ballen i mål. Schjølberg mener likevel at Ørn jobbet bra i forsvar.

– Det er fremover mot mål vi ikke får det helt til i dag. Skal vi klare å sette ballen i mål er vi helt nødt til å skape sjanser fremover, sier han.

Det er nettopp angrepsspillet som skal terpes på fremover mot neste kamp. På onsdag venter Tynset i 2. runde i cupen. Da har treneren håp om at mer vil være på plass.

– Mot Tynset skal litt nye spillere få prøve seg, for vi må bli bedre til å spille fotball i lag skal det bli noe greie på det, sier Schjølberg.

Kampen mot Vålerenga ender til slutt 1–1 ved at Guro Ramstad utligner på overtid.

Video fra Trøndelag

Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
Promo folkemøte fra Kimen på Stjørdal