NRK Meny

TrønderTaxi hadde datatrøbbel

Ekstra ventetid måtte påregnes for den som prøvde å få tak i taxi fra TrønderTaxi i ettermiddag.

Trøndertaxi

TrønderTaxi har problemer med å formilde turer til bilene sine.

Foto: Magnar Brandseth / NRK

TrønderTaxi meldte på sine nettsider at de hadde problemer med turformidlingssystemet tirsdag ettermiddag. Nå er systemet oppe å går igjen.

– Vi mistet kommunikasjonen med bilene våre, uten at vi vet ennå hvor feilen lå hen. Det har kokt litt her hos, men vi er tilbake nå, sier dirftsleder Anders Mauring til adressa.no.

Ifølge en tipser til adressa.no ble man bedt om å gå til nærmeste taxiholdeplass, da sentralen ikke klarte å bestille biler til steder.

«Vi har for tiden problemer med vårt turformidlingssystem. Noe ekstra ventetid må påregnes. Vi beklager de ulemper det måtte medføre» skrev TrønderTaxi sin nettside.

Video fra Trøndelag


< (MUSIKK:Tittel: Find MeKomp.: Pete KelleherUtøver: Sigma + BirdyUtgitt: 2016Platem.: 3 Beat Productions 05037128223252Tid brukt: 0'21Arkinvnr.: NONRE653347HD0005Tittel: A summer romanceKomp.: Kåre GrøttumUtøver: Sigmund Groven + Tommy Reilly + Armon String QuartetAlbum: Music for two harmonicas (1976)Platem.: Polydor 2922 008Tid brukt: 0'15Arkivnr.: NONRO060783LP0104)
De siste årene har det blitt færre sjøfugler langs kysten. 
På Sklinna nord i Trøndelag leser forskerne økosystemet i skarvespy. Og kan makrellen kan være en nøkkel til å forstå det som skjer?
Kronprinsen meldte seg som frivillig i Starmus-show på Torvet i Trondheim.