TrønderTaxi hadde datatrøbbel

Ekstra ventetid måtte påregnes for den som prøvde å få tak i taxi fra TrønderTaxi i ettermiddag.

Trøndertaxi

TrønderTaxi har problemer med å formilde turer til bilene sine.

Foto: Magnar Brandseth / NRK

TrønderTaxi meldte på sine nettsider at de hadde problemer med turformidlingssystemet tirsdag ettermiddag. Nå er systemet oppe å går igjen.

– Vi mistet kommunikasjonen med bilene våre, uten at vi vet ennå hvor feilen lå hen. Det har kokt litt her hos, men vi er tilbake nå, sier dirftsleder Anders Mauring til adressa.no.

Ifølge en tipser til adressa.no ble man bedt om å gå til nærmeste taxiholdeplass, da sentralen ikke klarte å bestille biler til steder.

«Vi har for tiden problemer med vårt turformidlingssystem. Noe ekstra ventetid må påregnes. Vi beklager de ulemper det måtte medføre» skrev TrønderTaxi sin nettside.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.