NRK Meny
Normal

Trolig ikke noe straffbart bak Møllenberg-dødsfall

Det ligger trolig ikke noe straffbart bak dødsfallet til en kvinne i 40-årene som fredag ble funnet død i en leilighet på Møllenberg i Trondheim. Siktelsen av en mann vurderes fortløpende.

Politiet er på stedet med krimteknikere og folk som snakker med naboene.

– Vi har gjennomført en del undersøkelser gjennom dagen. Avdøde er obdusert og vitner er avhørt. Undersøkelsene så langt gjør at vi per nå ikke kan si at noe straffbart har skjedd, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt til NRK rett før klokken 19.00.

En mann i 50-årene ble fredag ettermiddag pågrepet og siktet for kroppskrenkelse, men denne blir senere i kveld revurdert.

– En person ble tidligere dag siktet for en kroppskrenkelse. Siktelsen blir fortløpende vurdert. Den kan bli endret, sier Lægdheim.

Ferdig med avhør

Politiet var ferdige med vitneavhør og åstedsundersøkelser i 19-tiden.

Tidligere i dag sa politiet at de vurderte dødsårsaken som mistenkelig, og at de ikke kunne utelukke at noe kriminelt hadde skjedd:

– Vi vurderer dødsfallet som mistenkelig fordi dette er ei dame i 40-årene som er funnet død og det er ingen åpenbare dødsårsaker, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Sør-Trøndelag politidistrikt tidligere i dag.

Funnet i leilighet

Torfinn Svanem

Advokat Torfinn Svanem skal bistå den siktede mannen i 50-årene.

Foto: Anders Ulvolden / NRK

Kvinnen ble funnet død inne i en leilighet av bekjente som varslet politiet fredag formiddag i 11.00-tiden. Avdøde er tidligere kjent av politiet.

Den siktede mannen bor i leiligheten hvor kvinnen ble funnet.

Politiet har foreløpig ikke opplyst om hva de mener mannen skal ha gjort da kvinnen døde.

Advokat Torfinn Svanem er oppnevnt som hans forsvarer.

Døra til leilighet på Møllenberg hvor kvinne ble funnet død

Politiet har sperret av leiligheten der kvinnen ble funnet død.

Foto: Ståle Tonning / NRK

Laster kart, vennligst vent...