Trodde ikke det var brann

Ane Gustavson bor i andre etasje i bygget som brant i Innherredsveien i natt, men hun trodde først det ikke var brann da alarmen gikk.

Ane Gustavson

Ane Gustavson klarte å få med seg hunden Timber ut av leiligheten da det begynte å brenne i natt.

Foto: Henrik Sundgård

– Det er ikke første gangen alarmen går, og jeg trodde ikke det var alvor med det første. Men det ble litt stress da jeg skjønte det virkelig var en brann, sier 22-åringen til NRK.

Ane Gustavson lå og sov i leiligheten sin da brannalarmen gikk i natt . Heldigvis klarte hun å få med seg hunden sin ut av leiligheten.

– Jeg måtte jo bære ut hunden, men det gikk fort å komme seg ut. Jeg så ikke røyk på gangen da jeg kom ut av leiligheten, men jeg kjente røyklukt. For det brant lenger oppe i bygget, forteller hun.

Da hun kom ut på gata fikk hun se hvor alvorlig det var.

– Folk kom seg ganske raskt ut av bygget, og det tok ikke lang tid før det veltet røyk ut av huset. Så det gikk veldig fort, forteller Ane Gustavson.

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .