NRK Meny

Trodde ikke det var brann

Ane Gustavson bor i andre etasje i bygget som brant i Innherredsveien i natt, men hun trodde først det ikke var brann da alarmen gikk.

Ane Gustavson

Ane Gustavson klarte å få med seg hunden Timber ut av leiligheten da det begynte å brenne i natt.

Foto: Henrik Sundgård

Artikkelen er flere år gammel.

– Det er ikke første gangen alarmen går, og jeg trodde ikke det var alvor med det første. Men det ble litt stress da jeg skjønte det virkelig var en brann, sier 22-åringen til NRK.

Ane Gustavson lå og sov i leiligheten sin da brannalarmen gikk i natt . Heldigvis klarte hun å få med seg hunden sin ut av leiligheten.

– Jeg måtte jo bære ut hunden, men det gikk fort å komme seg ut. Jeg så ikke røyk på gangen da jeg kom ut av leiligheten, men jeg kjente røyklukt. For det brant lenger oppe i bygget, forteller hun.

Da hun kom ut på gata fikk hun se hvor alvorlig det var.

– Folk kom seg ganske raskt ut av bygget, og det tok ikke lang tid før det veltet røyk ut av huset. Så det gikk veldig fort, forteller Ane Gustavson.

Video fra Trøndelag

Den vesle måkefuglen krykkje var en av kystens vanligste fugler, på 80-tallet var det hundretusener av dem i fuglefjellene langs kysten, men nå er den strekt truet. Fuglefjellene blir stille - og biologer er svært bekymra for utviklinga
Kystkommunen blir fordelt på Hemne/Halsa, Hitra og Orkdal.
Arne Sevaldsen fant Norges største gullklump under gullgraving i elva Gisna.