NRK Meny
Normal

Tre til sykehus etter kollisjon

En kvinne og en mann ble alvorlig skadd i en frontkollisjon i Steinkjer lørdag ettermiddag. Et barn ble også skadd i ulykken.

Til sammen seks personer var involvert i frontkollisjonen mellom en bil og en minibuss. Tre personer satt i bilen og tre satt i minibussen.

– En 23 år gammel kvinne som satt i bilen, ble sendt til St. Olavs hospital med luftambulanse, sammen med sitt ett år gamle barn. Hennes mann ble sendt til Sykehuset Levanger, opplyser operasjonsleder Svein O. Bruun i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Ved St. Olavs hospital får NTB opplyst at kvinnen pådro seg alvorlige skader i ulykken. Tilstanden hennes var lørdag ettermiddag stabil. Tilstanden til barnet var ved 18.30-tiden lørdag ukjent. Sykehuset Levanger opplyser at mannen, som er 27 år gammel, ble alvorlig skadd i ulykken. Hans tilstand var ved 18-tiden lørdag stabil.

De tre som satt i minibussen, ble sendt til Sykehuset Levanger med lette skader.

Ulykkesstedet ligger ifølge adressa.no 6 kilometer sør for Steinkjer. Bruun opplyser til NTB at det ikke var spesielt vanskelige kjøreforhold på ulykkesstedet.

– En av bilene har kommet over i feil kjørefelt. Ulykken ble meldt klokka 15.19, sier han.

(©NTB)

Video fra Trøndelag

Lørdagens forestilling ved Kystens arv regnet nesten bort
Foto: Tom Modell Alte
Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
Promo folkemøte fra Kimen på Stjørdal