NRK Meny
Normal

Travel julenatt for politiet

Politiet i både Nord- og Sør-Trøndelag har hatt en travel natt med mange feststemte mennesker ute på byen. Den mest alvorlige hendelsen skjedde i Trondheim hvor en mann fikk en flaske i ansiktet.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet i Trøndelag måtte rydde opp i mange voldsepisoder natt til søndag, og spesielt i Trondheim sentrum var det flere som var aggressive.

2. juledag er tradisjonelt en kveld hvor mange feststemte tar turen ut for å møte andre i festlig lag. Dessverre fører dette også ofte med seg bråk og uro. En titt i loggen hos politiet i Trøndelag, viser at lovens voktere har hatt nok å henge fingrene i natt til søndag:

00.17 I Trondheim startet en mann i 20-årene å krangle med dørvakta på et utested. Mannen ringte like godt 112 for å få hjelp til å komme forbi vakta. Dette ble avslått, og han svarte med å dytte en annen gjest før han ble kjørt i politiets arrest.

To tenner

01.25 I Trondheim fikk en 18-åring slått ut to tenner i et slagsmål på Studentersamfundet. Politiet ønsker kontakt med vitner, og forholdet blir anmeldt.

01.25 I Levanger får politiet melding om bråk på en privatadresse, og en mann i 20-årene blir satt i drukkenskapsarrest.

01.27 I Levanger er det bråk på et utested. To personer blir bortvist fra sentrum for natten. Den ene, en kvinne i 20-årene, blir anmeldt av utestedet.

01.34 I Stjørdal meldes det om slåssing på et utested. En person har fått skader i tennene, og vil anmelde forholdet. En annen person blir bortvist fra stedet.

01.50 I Grong er en mann i 20-årene hissig på et utested. Han skal ha slått etter en vakt, og blir tatt hånd om av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse.

01.53 I Trondheim blir en mann satt i arresten etter bråk ved et utested i Nordre gate. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

01.59 I Trondheim må politiet ta hånd om en kvinne som har slått seg vrang nederst i Nordre gate.

Fikk flaske i ansiktet

02.01 Nederst i Nordre gate i Trondheim har en mann blitt slått i hodet med en flaske, og blør kraftig. Mannen må ha legehjelp. Personer som kjører av gårde i en svart bil er mistenkt for å ha kastet en flaske på mannen. Politiet etterlyser vitner til hendelsen.

02.15 I Orkdal rykker politiet ut til et spisested i Svorkmo hvor det meldes om slåssing. En mann er bevisstløs, og til sammen fire personer er involvert.

02.40 I Trondheim blir en mann i 20-årene bortvist fra to utesteder, men nekter å etterkomme ordren. Politiet må ta han med seg i arresten for natta.

03.13 I Steinkjer har en mann i 20-årene slått seg vrang på en privatfest. Han skal ha slått etter andre gjester, og blir tatt hånd om av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Video fra Trøndelag

Slik gikk det med Mette Vollan i uværet.
Skiheisen i Vintervannskleiva åpen igjen.
På gata i Trondheim krysser folk fingrene for at Petter Northug kommer seg til OL i Sør-Korea.