NRK Meny
Normal

Travel julenatt for politiet

Politiet i både Nord- og Sør-Trøndelag har hatt en travel natt med mange feststemte mennesker ute på byen. Den mest alvorlige hendelsen skjedde i Trondheim hvor en mann fikk en flaske i ansiktet.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet i Trøndelag måtte rydde opp i mange voldsepisoder natt til søndag, og spesielt i Trondheim sentrum var det flere som var aggressive.

2. juledag er tradisjonelt en kveld hvor mange feststemte tar turen ut for å møte andre i festlig lag. Dessverre fører dette også ofte med seg bråk og uro. En titt i loggen hos politiet i Trøndelag, viser at lovens voktere har hatt nok å henge fingrene i natt til søndag:

00.17 I Trondheim startet en mann i 20-årene å krangle med dørvakta på et utested. Mannen ringte like godt 112 for å få hjelp til å komme forbi vakta. Dette ble avslått, og han svarte med å dytte en annen gjest før han ble kjørt i politiets arrest.

To tenner

01.25 I Trondheim fikk en 18-åring slått ut to tenner i et slagsmål på Studentersamfundet. Politiet ønsker kontakt med vitner, og forholdet blir anmeldt.

01.25 I Levanger får politiet melding om bråk på en privatadresse, og en mann i 20-årene blir satt i drukkenskapsarrest.

01.27 I Levanger er det bråk på et utested. To personer blir bortvist fra sentrum for natten. Den ene, en kvinne i 20-årene, blir anmeldt av utestedet.

01.34 I Stjørdal meldes det om slåssing på et utested. En person har fått skader i tennene, og vil anmelde forholdet. En annen person blir bortvist fra stedet.

01.50 I Grong er en mann i 20-årene hissig på et utested. Han skal ha slått etter en vakt, og blir tatt hånd om av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse.

01.53 I Trondheim blir en mann satt i arresten etter bråk ved et utested i Nordre gate. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

01.59 I Trondheim må politiet ta hånd om en kvinne som har slått seg vrang nederst i Nordre gate.

Fikk flaske i ansiktet

02.01 Nederst i Nordre gate i Trondheim har en mann blitt slått i hodet med en flaske, og blør kraftig. Mannen må ha legehjelp. Personer som kjører av gårde i en svart bil er mistenkt for å ha kastet en flaske på mannen. Politiet etterlyser vitner til hendelsen.

02.15 I Orkdal rykker politiet ut til et spisested i Svorkmo hvor det meldes om slåssing. En mann er bevisstløs, og til sammen fire personer er involvert.

02.40 I Trondheim blir en mann i 20-årene bortvist fra to utesteder, men nekter å etterkomme ordren. Politiet må ta han med seg i arresten for natta.

03.13 I Steinkjer har en mann i 20-årene slått seg vrang på en privatfest. Han skal ha slått etter andre gjester, og blir tatt hånd om av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse.