Trailer-trøbbel på glatta

Flere vogntog trengte hjelp til å komme seg videre på speilblanke veier onsdag morgen.

Det har vært kaotiske trafikkforhold i Svorkbygda i Orkdal i onsdag morgen, melder politiet i Sør-Trøndelag. Flere utenlandske trailere fikk problemer på det glatte føret. Politiet der ber trafikanter om å ta det med ro.

Dårlig skodd på glatt føre

På E39 mellom Høgkjølen og Fossan fikk to trailere problemer. Der fikk en russisk trailer problemer og sperra veien. Traileren var dårlig skodd på det glatte føret. Kort tid etter kom meldinga om at enda et vogntog sto noen få hundre meter fra det første.

Også E6 i Nord-Trøndelag ble stengt en periode mellom Smalåsen - Majavatn på grunn av bilberging. Der er veien åpna igjen.

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .