NRK Meny
Normal

Reginiussen spiller ikke mot Lillestrøm

Rosenborg må klare seg uten forsvarskriger Tore Reginiussen når Lillestrøm kommer til Lerkendal på fotballens nasjonaldag.

Reginiussen

RBK-stopper Tore Reginiussen pådro seg strekk i låret i bortekampen mot Start og spiller ikke i hjemmekampen mot LSK 16.mai. Her fotografert under en fysisk tøff batalje mot AFK i april.

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Det var i bortekampen mot Start at Tore Reginiussen pådro seg en strekkskade. Nå er det klart at midtstopperen ikke blir spilleklar til kampen mot Lillestrøm på Lerkendal mandag.

MR-bilder skal avsløre omfanget av strekkskaden, forklarer Rosenborgtrener Kåre Ingebrigtsen.

– Vi venter på bildene, og de vil vise oss hvor stor eller liten strekken er. Skaden sitter i baksiden av låret og kampen 16.mai kommer for tidlig for han, sier Ingebrigtsen.

Usikker Helland

Pål Andre Helland har slitt med en skade i lysken i flere uker, men nærmer seg å bli spilleklar, ifølge treneren.

– Har trent for fullt nå og er i bedring. Vi får se om han får en reaksjon i etterkant av treninga, men han er veldig nærme å kunne være med igjen.

Pål Andre Helland skadefri

RBKs Pål Andre Helland fotografert da han var friskmeldt etter forrige skade. I etterkant har han slitt med en lyskeskade, og der er foreløpig usikkert om han kan spille mot LSK 16.mai.

Foto: NRK

Ingebrigtsen vil nødig bruke kantspilleren for tidlig.

– Det er muskelskaden i lyskeregionen som er utfordringa, så vi har vært veldig forsiktig med Pål og det skal vi fortsette å være. Vi skal være 100% sikker på status før vi bruker han i kamp.

Laster innhold, vennligst vent..

Video fra Trøndelag

Lørdagens forestilling ved Kystens arv regnet nesten bort
Foto: Tom Modell Alte
Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
Promo folkemøte fra Kimen på Stjørdal