Tomas Malec er ny RBK-spiller

Den slovakiske spissen Tomas Malec signerte mandag kveld en fireårig kontrakt med Rosenborg.

Tomas Malec

Malec trives best inne i 16-meteren, og å score mål der. Gjerne ved første stolpe.

Foto: AS Trencin

Malec signerte mandag kveld en fireårig kontrakt med Rosenborg, det skriver hans gamle klubb AS Trencin på sine nettsider.

– Vi er glade for, og vi er stolte over at en av våre spillere får sjansen til å lykkes i en europeisk fotballklubb. Vi ønsker ham vel, sier konsernsjef i Trencin, Róbert Rybníček, til nettsiden.

Positivt førsteinntrykk

Malec er 21 år gammel og har alltid spilt for sitt hjemland. Dette blir derfor hans første utenlandsopphold som fotballspiller.

– Først vil jeg få lov til å takke for denne sjansen. Jeg er glad for å få komme hit. Vi har akkurat kommet til byen og har fått sett oss litt rundt. Nå er jeg bare klar for å spille fotball. Førsteinntrykket mitt er veldig positivt, sier Malec til RBK.no.

Ifølge spilleren er Rosenborg en stor og kjent klubb i Slovakia, og synes derfor det er flott å få komme til Trøndelag.

– Jeg håper vi kan hjelpe hverandre. Jeg ønsker å hjelpe laget til å oppnå målene de har satt seg. Også håper jeg laget vil gi meg en sjanse til å vise hva jeg kan, sier han.

Video fra Trøndelag

Åpen dag hos RBK på Lerkendal
Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes