NRK Meny

Tomas Malec er ny RBK-spiller

Den slovakiske spissen Tomas Malec signerte mandag kveld en fireårig kontrakt med Rosenborg.

Tomas Malec

Malec trives best inne i 16-meteren, og å score mål der. Gjerne ved første stolpe.

Foto: AS Trencin

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Malec signerte mandag kveld en fireårig kontrakt med Rosenborg, det skriver hans gamle klubb AS Trencin på sine nettsider.

– Vi er glade for, og vi er stolte over at en av våre spillere får sjansen til å lykkes i en europeisk fotballklubb. Vi ønsker ham vel, sier konsernsjef i Trencin, Róbert Rybníček, til nettsiden.

Positivt førsteinntrykk

Malec er 21 år gammel og har alltid spilt for sitt hjemland. Dette blir derfor hans første utenlandsopphold som fotballspiller.

– Først vil jeg få lov til å takke for denne sjansen. Jeg er glad for å få komme hit. Vi har akkurat kommet til byen og har fått sett oss litt rundt. Nå er jeg bare klar for å spille fotball. Førsteinntrykket mitt er veldig positivt, sier Malec til RBK.no.

Ifølge spilleren er Rosenborg en stor og kjent klubb i Slovakia, og synes derfor det er flott å få komme til Trøndelag.

– Jeg håper vi kan hjelpe hverandre. Jeg ønsker å hjelpe laget til å oppnå målene de har satt seg. Også håper jeg laget vil gi meg en sjanse til å vise hva jeg kan, sier han.

Video fra Trøndelag

Kystkommunen blir fordelt på Hemne/Halsa, Hitra og Orkdal.
Arne Sevaldsen fant Norges største gullklump under gullgraving i elva Gisna.

< (MUSIKK:Tittel: Find MeKomp.: Pete KelleherUtøver: Sigma + BirdyUtgitt: 2016Platem.: 3 Beat Productions 05037128223252Tid brukt: 0'21Arkinvnr.: NONRE653347HD0005Tittel: A summer romanceKomp.: Kåre GrøttumUtøver: Sigmund Groven + Tommy Reilly + Armon String QuartetAlbum: Music for two harmonicas (1976)Platem.: Polydor 2922 008Tid brukt: 0'15Arkivnr.: NONRO060783LP0104)