To trønderske stortap

Både Kattem og Trondheims-Ørn gikk på to stortap i kvinnenes toppserie i fotball lørdag ettermiddag.

Video Klepp - Trondheims-Ørn

Trondheims-Ørn tapte 5-1 på bortebane for Klepp.

Kattem tapte 6-1 på hjemmebane for Arna-Bjørnar fra Bergen, mens Trondheims-Ørn tapte 5-1 på bortebane for Klepp.

Langt nede

Det betyr at begge lagene ligger langt nede på tabellen. Ørn har tre poeng, mens Kattem bare har ett etter seks kamper. Bare Fart er svakere med null poeng. To lag rykker ned.

Trondheims-Ørn tok ledelsen mot Klepp ved veteranen Kristin Lie etter 16 minutter, men deretter våknet hjemmelaget. Først utlignet Anna-Kaisa Rantanen, før Ørns Martine Flakk gjorde selvmål før pause.

I andre omgang scoret Gry Tofte Ims (2) og Cathrine Dyngvold for hjemmelaget foran 185 tilskuere.

Kattem var sjanseløse

I Trondheim hadde ikke Kattem noen muligheter mot Arna-Bjørnar. Bergenserne ledet 3-0 til pause etter mål av Cecilie Kvamme, Sarah Gunning og Hege Hansen. Hansen økte til 4-0 i andre omgang, før Rikke Storrø reduserte for Kattem etter 57 minutter.

Men Arna-Bjørnar økte til 6-1 etter scoringer av Amalie Eikeland og Maren Mjelde.

81 tilskuere fulgte kampen på Byåsen Arena.