To tenåringer drept i Trondheim

Den antatte gjerningsmannen ble skutt i benet av politiet. Alle de involverte er i slutten av tenårene.

En mann er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Prinsens gate i Trondheim sentrum, kun 50 meter unna Trondheim Torg og Trøndelag Teater.

– To personer er omkommet som følge av denne voldshendelsen. Gjerningsmannen er pågrepet. Under pågripelsen ble han skutt i beinet, forteller innsatsleder Margrethe Wenseth i politiet.

To personer er døde etter at en person skal ha utøvd grov vold i Trondheim sentrum

Skutt under pågripelsen

Det var klokka 17.54 at politiet fikk melding om at flere personer var utsatt for alvorlig vold på en privat adresse i Trondheim sentrum. Da politiet kom til stedet 18.09 fant de to alvorlig skadde personer på stedet.

– Vi fant tre skadde personer i leiligheten da vi ankom adressen, sier leder for operasjonssentralen Ebbe Kimo.

18.39 pågrep politiet den antatte gjerningsmannen på Trondheim sentralstasjon. Han ble skutt i beinet under pågripelsen.

Politiet har sperret av åstedet og krimteknikere er sendt til både den private adressen og Sentralstasjonen. Etterforskning er iverksatt og Spesialenheten er orientert om at politiet har avfyrt skudd.

Politiet har ikke sagt noe om hvordan de to er blitt drept, men opplyser om at det er blitt brukt en gjenstand.

Blodspor på Trondheim sentralstasjon

Politiet pågrep de de mener er gjerningsmannen på Trondheim sentralstasjon.

Foto: Stein Roar Leite / NRK

Store forsinkelser i busstrafikken

På grunn av at politiet har sperret av Prinsens gate, er det store forsinkelser i busstrafikken. Gaten er sperret fra Bispegata og ned til Repslagerveita. Det benyttes omkjøring, skriver atb.no.