NRK Meny
Normal

To menn avhøres for vold på Heimdal

De to mennene som ble pågrepet etter et blodig slagsmål på Heimdal i Trondheim tirsdag, avhøres i løpet av onsdag. Mannen som fikk øret delvis skåret av skal også forklare seg.

Blodig slagsmål på Heimdal

Tre personer var involvert i en slåsskamp utenfor Heimdal Helsehus tirsdag kveld. En mann fikk nesten øret skåret av med tapetkniv.

Foto: Kjartan Ovesen / NRK

– Vi vil avhøre de to som ble bragt i arrest i går kveld. Vi vil også forsøke å få en forklaring fra fornærmede i løpet av dagen, sier krimvaktleder Kristian Mørkved til NRK.

Slåsskampen skjedde tirsdag i 18.30-tida utenfor Heimdal Helsehus. Ifølge vitner kom en bil med to personer til stedet, sjåføren kom ut av bilen og gikk deretter løs på fornærmede. Det var mye blod på stedet, og ifølge operasjonsleder skal mannen ha fått nesten hele øret skåret av med en tapetkniv.

Alle er i 40-50-årene

Blodig slagsmål på Heimdal

Da politiet kom til stedet fant de en skadd og blødende mann.

Foto: Kjartan Ovesen / NRK

Fornærmede ble kjørt til St. Olavs Hospital. De antatte gjerningsmennene ble pågrepet i Melhus, etter at politiet hadde fått bilnummeret av vitner til volden.

Ifølge krimvaktleder Mørkved er alle de tre involverte i 40-50-årene. Mannen som nå ligger på sykehus er trønder, mens de to i bilen ikke har registrert adresse i Trøndelag.

Har sikret tekniske spor

Mørkved sier det er for tidlig å si noe om bakgrunn eller motiv for slåsskampen.

– Vi har sikret tekniske spor på stedet og i bilen, sier han.

Krimvakta i Trondheim bistår Heimdal politistasjon også med avhør, men det er Heimdal som har saken.