Tilstanden stabil etter ATV-Ulykke

Tilstanden til tenåringen som ble fløyet med luftambulanse til St. Olavs Hospital er stabil. Guttens skadeomfang er nedjustert til lettere skader, opplyser sykehuset på sine hjemmesider.

En gutt i slutten av tenårene er fløyet til sykehus med kritiske skader etter en ulykke i Verdal i Nord-Trøndelag. Den andre bilføreren som var involvert i ulykken har nå meldt seg for politiet.

Gutten skal ha hatt store smerter og ble fraktet med luftambulanse til sykehuset. FOTO:TERJE NÆSS

ATV-en ligger på siden av veien i en grøft, opplyser personer på stedet til NRK. Ambulanse, brannvesen og politiet er alle på stedet der ulykken skjedde i Helgådalen i Verdal.

Gutt i tenårene skadet

Ulykken skal ha skjedd i nærheten av Volden skole.

– Vi har vært i kontakt med personer på stedet som forteller at føreren skal ha store smerter, sier operasjonsleder Bård Krogstad til NRK.

Personen som er skadd er en gutt i slutten av tenårene som er bosatt i Verdal kommune. Gutten var bevisst da han ble fraktet bort, opplyser politiet på Twitter.

Skadeomfanget er uklart.

Kritisk skadd

Bilføreren som var involvert i ATV-ulykken har meldt seg for politiet.

Foto: Terje Næss

Har kommet i kontakt med bilfører

Politiet i Nord-Trøndelag fikk melding om ulykken klokken 16.25 lørdag ettermiddag.

– Vi har mottatt informasjon fra den skadde føreren om at en sort bil skal være involvert, sier operasjonsleder Krogstad til NRK.

Politiet har nå kommet i kontakt med bilføreren, som meldte seg etter å ha sett oppslag i media.

De ber om opplysninger fra folk som har informasjon om hendelsen.

Vitne - ATV hadde høy fart

Politiet har allerede vært i kontakt med et vitne som kom kjørende i en bil. Personen har forklart til politiet at ATV-en skal ha kommet i høy fart. Ut over dette ønsker ikke politiet å spekulere i hva som har skjedd før det er gjort videre undersøkelser.

Politiet oppretter nå sak og kommer til å avhøre de involverte partene.

Laster kart, vennligst vent...

Video fra Trøndelag

Cirka 300 møtte opp på Torget i Stjørdal for å demonstrere mot planene om nedleggelse av Skjelstadmark, Flora og Forradal skoler.
Black Friday var god gjødsel for kjøpelysten. Hyllene på post i butikk er fylt til randen. Dessuten kommer julegavene snart for fullt. Folk må hente - nå, er ropet fra butikkene.
Marihøna barnehage har trolig arrangert jul på låven for siste gang. Kampflystøy og konflikt om erstatning preger Ørland i adventstida.