Tiller var sjanseløse mot RBK

Tiller var sjanseløse mot Rosenborg som fikk sitt første mål etter ti minutter i sesongens første cupkamp.

Video Tiller-RBK

Iversen og Henriksen viste Tiller hvem som er sjefene på fotballbanen i Trondheim. Henriksen scoret to mål. Reporter: Patrick Sten Rowlands Foto: Rune Kjær Valberg Redigering: Monica Ruiz Biern

Her er resultatene etter første cup-runde i fotball NM menn:

Toppserien for kvinner:

Tiller-RBK

Tirsdag kveld gikk startskuddet for første runde i cupen. Trener for Tiller Geir Arne Kristiansen lovte før kampen at hjemmelaget skulle gi Rosenborg mye trøbbel.

– Vi skal skape mye helt fra start og vi stiller med et veldig godt lag som har hatt store forbedringer den siste tiden, sa Kristiansen.

Men allerede etter 10 minutter satte Markus Henriksen ballen i mål for Rosenborg. Fire minutter senere fulgte Fredrik Midsjø opp med mål nummer to.

Og 16 minutter ut i andre omgang ble det nok en scoring av Markus Henriksen og Rosenborg mot Tiller.

På slutten av første omgang får Rosenborg nok et mål. Denne gang var det Borek Dockal som fikk ballen i nettet.

Andre omgang

Rosenborg fortsetter målfesten med en gang andre omgang starter.

Borek Dockal satte sitt andre mål på straffespark like etter pause, og Jonas Svensson fulgte opp med enda ett mål få minutter senere.

Rosenborg fikk en ny straffe etter 75 spilte minutter og førte stillinga opp i 0–8.

Byåsen kom seg opp i ledelse mot Strindheim like etter at andre omgang starta, men Strindheim scorte mot slutten av andre omgang slik at kampen endte uavgjort.

I toppligaen for kvinner vant Amazon Grimstad med ett mål over Trondheims Ørn. Kampen mellom Kattem og Vålerenga endte 2–3.

– Vi er ekstremt gira

Da de fikk nyheten om at de skulle møte Rosenborg i cupåpningen, opplevde Kristiansen en positiv energi i laget. Han forteller at alle spillerne gledet seg til kampen i kveld.

Geir Arne Kristiansen

Geir Arne Kristiansen gleder seg til møtet med Rosenborg på Tonstad kunstgress i kveld.

– De ser på dette som en stor happening og vi er ekstremt gira. Det er kjempe moro for spillerne å møte Norges beste fotballag.

Ventet opp til 3000 tilskuere

Da Tiller i fjor møtte Molde i 3. runde i cupen møtte 2000 supportere opp. Kristiansen tror at denne rekorden blir slått i kveld.

– Jeg tror det kan bli mellom to- og tre tusen tilskuere på kampen i kveld, og det er jo kjempegøy.

Ifølge arrangøren var det 1800 betalende tilskuere og et par hundre unger som fulgte kampen på hjemmebanen til Tiller.