NRK Meny
Normal

Til Stockholm

Jeg har jobbet knallhardt denne uka. Det ble ingen flytur til Stockholm, så jeg må selv kjøre ned dit for å levere støtfangerne til forkromming, noe som innebærer to dagers forsinkelse med arbeidet.

Cadillacen som skal bli Elvis-bil
Foto: Ståle Tonning / NRK

Prosjektet står fortsatt i fare for å velte. Min innsatsvilje og pågangsmot er uendelig. Alle døgnets timer fylles av den intense drømmen, og arbeidet med å virkeliggjøre Elvisbilen. Men kapitalen mangler.

Jeg har prøvd å finne meg en slags 'manager' som kan ta seg av alt papirarbeid, og sette meg i kontakt med sponsorer, men uten hell. Tiden er mitt største problem. Nå må jeg bygge bil samtidig som jeg må organisere alt alene, og holde kontakt med alle involverte både i Norge, Sverige, Finland og USA.

Det er en uendelig stor jobb, og enda større telefonregninger. Pengene begynner å ta slutt for alvor, noe som innebærer at jeg kan miste kontakten med omverdenen.

Jeg skal flytte inn i nytt lokale om ca tre uker, der resten av prosjektet skal ferdigstilles. Nå må jeg klatre over bilen for å komme meg fra den ene siden til den andre. Dessuten har jeg ingen varme i verkstedet lengre, så nå nærmer det seg nullpunktet- også innendørs. Det tar flere dager for lakken å tørke, allting preges av kulden som har innhentet lokalet.

Men jeg gir ikke opp. Elvismusikken ruver ut fra høyttalerne, og holder meg varm.

Fortsatt har jeg gløden i meg, den blir bare sterkere og sterkere for hver dag. Selv om ting ser veldig mørkt ut akkurat nå, er jeg sikker på følgende: 'Bak enhver sky finnes alltid en sol' Så i august skal solen skinne for meg også, sånn er det bare!!

Nå skal jeg kjøre til Stockholm, og når jeg kommer tilbake, er det sveising på bilen som står for tur. Så må jeg flytte bilen ned til første etasje, der det er mer plass. Da kan jeg begynne å montere motor og automat.

Nye oppdateringer skjer neste uke mellom isskraping av bil og deler i verkstedet

Med ønske om en varm helg til alle sammen fra

24.01/Maria DèMoon