Tent før start

Det blir kjefting og smelling fra Stefan Strandberg på Lerkendal i kveld. Han har friskmeldt seg selv og stiller i sin første kamp for sesongen i kveld.

Rosenborg - Hønefoss

I TROPPEN: Stefan Strandberg spiller årets første kamp på Lerkendal i år under oppgjøret mot Odd. Han har friskmeldt seg selv, og lover full tenning.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Stefan Strandberghar opererte foten i midten av mars, men har trent sammen med laget hele denne uka. Og etter å ha sett de to første kampene fra tribunen er han skikkelig tent foran oppgjøret mot Odd.

– Nå skal jeg komme inn å kjefte og smelle som jeg pleier og gjøre. Jeg skal gå inn å ta litt tak, sier Strandberg.

Rosenborg trenger et mer offensivt lag, som tør mer mener sportslig leder Erik Hoftun.

Må tøffe seg opp

– Vi må tørre mer enn vi har gjort de to første kampene. Vi må ta de høyt, sier Erik Hoftun til NRK.

Hoftun mener Rosenborglaget viste gode takter i Ålesund, og mener laget har en sjans hvis de fortsetter der de slapp etter uavgjort forrige helg.

Christian Gamboa er ute av spill frem til sommeren, mens Daniel Örlund fremdeles må vente på sitt comeback etter kneoperasjonen, opplyser rbk.no.

Ikke godt nok

Det er kun spilt to kamper av årets sesong, og det er kun fire poeng opp til Stabæk på tabelltopp. Likevel er Strandberg tydelig på at det som har skjedd i slutten av sesongoppkjøringen og i sesongstarten ikke er godt nok

– Frem til nå har ikke spillet vært noe særlig. Det ser alle som har greie på fotball. Vi får håpe at det blir mye bedre, veldig fort. Hvis ikke kan vi fort havne langt bak, sier Strandberg.