NRK Meny
Normal

- Jeg skal presse ut de siste dråpene

Tarik Elyounoussi ble solgt til tyske Hoffenheim på mandag. I kveld spiller han sin nest siste kamp for RBK, når Tromsø kommer til Lerkendal for åttedelsfinale i cupen.

Tarik

Tarik scoret da RBK møtte Tromsø i eliteseriekamp i mai.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Tarik Elyounoussi sier til RBK.no at han er topp motivert foran de to siste kampene i RBK-trøya.

- Jeg skal presse ut de siste dråpene mot Tromsø og Godset, så det er ingen ting i veien med motivasjonen. Forhåpentligvis vinner vi begge kampene og forhåpentligvis kan jeg komme tilbake til høsten for å hente medalje, sier Elyounoussi til nettstedet.

– RBK er en tøff motstander

Hele syv eliteserielag er allerede slått ut av cupen, men i kveld er det lagene på andre- og sjuendeplass i Eliteserien som møtes på Lerkendal.

– Det er nok den tøffeste motstanderen vi kunne få i fjerde runde, sier sportssjef i Tromsø IL, Svein Morten Johansen til NRK.

Til tross for noen uker uten offisielle kamper, tror han at "Gutan" skal være godt rustet før dagens kamp.

Men også Tromsø har mistet en viktig spiller til Tyskland.I fotballpausen forlot nemlig midtbane-esset Ruben Yttergård Jenssen klubben, til fordel for tyske Kaiserslautern.

– Ruben har vært en viktig spiller for oss, men det kommer nye spillere etter han. I dag skal Josh Prichard erstatte Ruben sentralt på midten, så vi står godt rustet, sier Svein Morten Johansen.

RBK - Tromsø 8. mai 2013

– Sist vi møtte Rosenborg borte eide vi store deler av kampen. I kveld vil vi nok ligge litt bakpå, og prøve å utnytte de sjansene vi får, sier sportssjef i Tromsø, Svein Morten Johansen.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Skulle gjerne vært lenger i RBK

Tarik Elyounoussi sier han har hatt det veldig fint i Rosenborg, og at han kunne tenkt seg å være der mye lenger.

– Men når et slikt tilbud dukker opp er det vanskelig å si nei. Det er en ny utfordring for meg og jeg ser frem til å ta fatt på den, sier han til RBK.no.

Også Stefan Strandberg er tatt ut til Tromsø-kampen, etter å ha spilt i U21-EM i Israel. Ifølge RBK.no har Rosenborg for øyeblikket ingen skader.

Dette er RBKs tropp mot Tromsø:

1. Daniel Örlund
3. Mikael Dorsin
4. Tore Reginiussen
5. Per Verner Rønning
7. Mike Jensen
8. Borek Dockal
9. Nicki Bille
10. John Chibuike
11. Tobias Mikkelsen
12. Alexander Lund Hansen
17. Tarik Elyounoussi
18. Daniel Berntsen
19. Brede Moe
20. Ole Selnæs
21. Fredrik Midtsjø
22. Jonas Svensson
24. Stefan Strandberg
42. Mikkel "Mix" Diskerud